HRM Partners

HRM Partners

HRM Partners auttaa ihmisiä ja yrityksiä muutoksessa kohti parempaa työelämää. Keskeisiä palveluita ovat valmennukset, ura- ja business coaching sekä outplacement. HRM Partners on auttanut yli 1000 yritystä ja 30 000 ihmistä uriensa eri vaiheissa viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana. HRM Partners on osa kansainvälistä Arbora-allianssia.

Palvelut

WordPress-verkkosivut ja WordPress-huolenpito, hakukoneoptimointi, hakukonemarkkinointi

Asiakkaan tarve ennen projektia

HRM Partners teki aikoinaan verkkosivuilleen analytiikkaa, jolloin he huomasivat tarpeen kehittää niiden tavoitettavuutta ja käytettävyyttä entistä paremmiksi. Hakukonelöydettävyyden lisäksi verkkosivu-uudistuksen yhteydessä oli tarkoitus myös alkaa päivittää sivuja aktiivisemmin kuin aikaisemmin. “Tuolloin käytössämme olevat verkkosivut eivät olleet niin hakukone- tai käyttäjäystävällisiä. Silloin oli fiksua saada yrityksemme käyttöön järjestelmä, jota on parempi hallinnoida”, kuten yrityksen viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija Saija Vanhala-Jansson kertoo.

Ratkaisumme

Toteutimme asiakkaan kahdet ensimmäiset verkkosivut sekä verkkolehtijärjestelmän käyttäen omaa alustaamme, ja tämän jälkeen olemme tehneet heille uudistetut yrityssivut WordPress-alustalle. Tuon siirtymisen ohessa solmimme asiakkaan kanssa myös vuoden mittaisen hakukoneoptimointiprojektin, jotta he voivat seurata entistä tarkemmin verkkonäkyvyyttään. Sen tehostamiseksi tarjoamme asiakkaalle aktiivisesti erilaisia vinkkejä ja ohjeita, sillä onnistuneen lopputuloksen kaikissa projekteissa takaa aina tiivis yhteistyö.

Yhteistyö Planeetta Internetin kanssa on sujunut erittäin hyvin. Arvostan todella paljon heidän ketteryyttään ja joustavuuttaan. He ymmärtävät asiakkaan toiveita ja osaavat priorisoida asiakkaiden tarpeita oikealla tavalla. Yhteistyö on ollut hyvin avointa ja he osaavat kertoa selkeästi eri mahdollisuuksista.

Asiakkaasta riippuen he voivat huolehtia kaiken sisällön päivittämisestä verkkosivuille tai tehdä sopimuksen, että asiakas voi päivittää sivut itse. Heidän suhtautumisensa asiakkaisiin, joilla ei ole valmiiksi teknistä taustaa, on erinomaista. Planeetta Internetin vahvuuksia ovat mielestäni joustavuus, notkeus ja erittäin hyvä tilannetaju. Olen pystynyt asioimaan heidän kanssaan yhden luukun periaatteella, eli voin olla suoraan yhteydessä heihin kaikkiin verkkosivuihimme liittyvissä kysymyksissä, ja tiedän, että he hoitavat asian eteenpäin.”

Saija Vanhala-Jansson
Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija, HRM Partners

Hrmpartners.fi Leadershipfinland.fi

 

Tarvitsetko uudet kotisivut? Pyydä tarjous!