Yritys

Planeetta Internet – kotisivu-, webhosting- ja webhuolenpitopalvelu

Tarjoamme verkkosivustojen suunnittelu-, toteutus-, ylläpito- ja webhosting -palveluja kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Ylläpidossamme oleviin verkkotunnuksiin liität helposti palveluita valikoimistamme tai muilta palveluntarjoajilta. Vaikka domainiin liitetyt palvelut olisi maailmalla, kannattaa itse domain pitää Suomessa.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti asiakaspalveluamme ja toimintavarmuuttamme.

Tarjoamamme hosting-palvelut sisältävät sekä raakaa IaaS-palvelinkapasiteettia että joustavia PaaS-sovellusalustoja. Palvelumme on saatavilla täysin ylläpidettynä, jolloin otamme kokonaisvastuun asiakkaan sovellusten toiminnasta.

Palvelinkeskuksemme ja suomalainen henkilökunta takaavat datallesi Suomen lakien ja EU:n tietosuojasäännösten mukaisen käsittelyn. Joitakin palveluja tuotamme EU:n tietosuojasäännösten mukaisesti EU:n toimialueelta pilvestä.

Planeetan asiakaspalvelun, myynnin ja laskutuksen yhteystiedot

Planeetta Internet Oy

Planeetta Internet Oy on vuonna 2002 perustettu verkkopalveluiden ylläpidon asiantuntijayritys. Ylläpidämme ja valvomme yli 15 000 suomalaisen yritysasiakkaan verkkopalveluja niin omissa konesaleissamme kuin julkisessa pilvessä. Teemme töitä vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri, jotta asiakkaidemme liiketoiminta internetissä pysyisi käynnissä.

Vastuullisuus

Planeetta on vastuullinen toimija ja haluamme tehdä oman osamme ilmaston hyväksi käyttämällä uusiutuvaa energiaa palvelinsaleissamme.

Uusiutuva energia on tuotettu Euroopan unionin Uusiutuvan Energian Direktiivin 2009/28/EC alkuperätakuiden mukaisesti, joilla sähkön alkuperä varmennetaan tuotetuksi täysimääräisesti uusiutuvilla energialähteillä ja ilman suoria hiilidioksidipäästöjä.

Kiinnitämme huomiota myös palvelinsalimme energiatehokkuuteen. Palvelinsalin jäähdytyksessä hyödynnetään kaukokylmää, jonka ansiosta  jäähdytysenergian hiilijalanjälki on pieni ja syntynyt hukkalämpö pystytään hyödyntämään kaukolämpöverkossa.

Palveluitamme:

Hostingpalvelu, Domainhotelli, Planeetta  ja Cloudplatform

Palveluiden parissa työskentelee yli 30 asiantuntijaa Helsingissä, Turussa, Joensuussa ja Rovaniemellä. Planeetta Internet Oy on osa Loopia Groupia, joka tarjoaa palveluita Ruotsin ja Suomen lisäksi Norjassa, Tsekissä, Serbiassa, Unkarissa ja Slovakiassa.

Y-tunnus: 1753494-9

PLANEETTA INTERNET OY:N YHTEYSTIEDOT