Vikailmoitukset

Vikailmoitukset

Mikäli havaitsette ongelmia palvelunne toiminnassa, varmistakaa ensin että oma tietokoneenne ja internet-yhteytenne toimii oikein. Jos tämä ei auta, jättäkää vikailmoitus. Vikatilanteista julkaisemme myös teknisiä tiedoitteita, joita voitte lukea täältä.

Vikailmoituksen voi tehdä joko sähköpostilla vikailmoitus@planeetta.fi osoitteeseen, allaolevalla vikailmoituslomakkeella, chat-toiminnolla tai puhelimitse numeroon 010 5251 440 puhelinpalvelumme aukioloaikoina.

Kirjoittakaa vikailmoitusviestiin aina mahdollisimman kuvaava otsikko. Viestissä tulisi mainita missä palvelussa ongelma on, miten ongelma tarkalleen ilmenee sekä omat yhteystietonne.

Vikailmoitus

 

Huoltokatkot

Säännölliset huoltokatkot pidetään kuusi kertaa vuodessa, aina parillisten kuukausien ensimmäisenä perjantain ja lauantain
välisenä yönä kello 00.00-07.00 välisenä aikana.

Huoltokatkon aikana palvelunne ovat tyypillisesti pois käytöstä muutamia kymmeniä minuutteja. Mikäli käytössänne on palvelin, se käynnistätään mahdollisesti uudelleen. Huoltokatkot eivät yleensä edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä.

Puhelinpalvelumme on tavoitettavissa arkisin kello 9–17 välillä. Puheluiden hinnat 1.1.2013 alkaen (sis. ALV 24 %):
Kiinteän puhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.