Huolenpito
Pidämme sivustosi kunnossa ja ajan tasalla

Kotisivujen huolenpito palveluna

Kotisivujen julkaisun jälkeinen ylläpito ja kehitys ovat sivuston menestyksen kannalta kriittisiä. Julkaisujärjestelmän tietoturva vaatii huolenpitoa, sisältöjen tulee olla aina ajantasaista ja yrityksesi löydettävyys verkossa tulisi kehittyä määrätietoisesti.

WordPress-huolenpito

WordPress-huolenpito

WordPress-sivut vaativat säännöllistä ylläpitoa. Otamme vastuun sivujesi toimivuudesta, tietoturvasta ja päivityksistä. Taustalla tapahtuvan ennaltaehkäisevän ylläpidon lisäksi autamme, neuvomme ja reagoimme häiriötilanteisiin vankalla ammattitaidolla.

TUTUSTU

Kuormitustestaus

Kuormitustestaus

Selvitämme, kuinka monta yhtäaikaista käyttäjää verkkosivustosi kestää ja miten sivustosi selviytyy esimerkiksi mainoskampanjoiden aiheuttamista kävijämääristä. Saat arvokasta tietoa sivustosi suorituskyvystä ja voitte kehittää huomiota vaativia asioita.

TUTUSTU

Sivuston kuntotarkastus

Sivuston kuntotarkastus

Kuntokartoitus on vaivaton tapa saada tietoa sivustosi nykytilasta. Raportoimme havainnot korjaussuosituksineen. Selvitämme mm. linkkien toimivuuden, hakukoneystävällisyyden sekä sivuston käytettävyyttä ja saavutettavuutta.

TUTUSTU

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimointi (SEO)

Paranna yrityksesi näkyvyyttä hakukoneissa ja varmista, että kotisivusi sisältö vastaa verkossa tehtyjä hakuja. Optimoimme sivusi niin teknisesti kuin sisällöllisestikin, jotta saat mahdollisimman korkean hakukonenäkyvyyden.

TUTUSTU

Hakukonemarkkinointi (SEM)

Hakukonemarkkinointi (SEM)

Hakukonemarkkinointi on yksi tehokkaimmista markkinointitavoista. Tavoitat kattavasti ihmiset, jotka etsivät tietoa palveluihisi liittyen. Tulokset ovat täysin mitattavissa.

TUTUSTU

Web-analytiikka

Web-analytiikka

Analytiikka on tehokkaan markkinoinnin ja sivujen kehityksen perusta. Seuraamalla esimerkiksi vierailuja tietyllä sivulla, lomakkeiden täyttämistä tai ostotapahtumia, näet mitkä toimenpiteet ovat tuloksellisia.

TUTUSTU