Huolenpito

Kotisivujen huolenpito palveluna

Verkkosivujen julkaisun jälkeinen ylläpito ja kehitys ovat sivuston menestyksen kannalta kriittisiä. Julkaisujärjestelmän tietoturva vaatii huolenpitoa, sisältöjen tulee olla aina ajantasaista ja yrityksesi löydettävyys verkossa tulisi kehittyä määrätietoisesti. Mikäli haluat asiakkaita verkkosivujesi kautta, on sivustoa markkinoitava ja sen tulee löytyä hakukoneista.

WordPress-huolenpito

WordPress-sivut vaativat säännöllistä ylläpitoa. Otamme vastuun sivujesi toimivuudesta, tietoturvasta ja päivityksistä. Taustalla tapahtuvan ennaltaehkäisevän ylläpidon lisäksi autamme, neuvomme ja reagoimme häiriötilanteisiin vankalla ammattitaidolla.

Tutustu ja ota käyttöön

Kuormitustestaus

Selvitämme, kuinka monta yhtäaikaista käyttäjää verkkosivustosi kestää ja miten sivustosi selviytyy esimerkiksi mainoskampanjoiden aiheuttamista kävijämääristä. Saatte arvokasta tietoa verkkosivuston suorituskyvystä ja voitte kehittää ja huomioida mahdollisesti esiin nousseita huomiota vaativista asioista.

Lue lisää kuormitustestauksesta

Sivuston kuntotarkastus

Kuntokartoitus on vaivaton tapa saada tietoa sivustosi nykytilasta. Analysoimme ja raportoimme havainnot korjaussuosituksineen. Selvitämme mm. linkkien toimivuuden, hakukoneystävällisyyden sekä sivuston käytettävyyttä ja saavutettavuutta. Raportoimme myös, kuinka suuresta kävijämäärästä sivusto suoriutuu.

Lue lisää kuntotarkastuksesta

Hakukoneoptimointi (SEO)

Paranna yrityksesi näkyvyyttä hakukoneissa ja varmista, että verkkosivusi sisältö vastaa verkossa tehtyjä hakuja. Optimoimme sivusi niin teknisesti kuin sisällöllisestikin, jotta saat mahdollisimman korkean hakukonenäkyvyyden.

Tutustu vaihtoehtoihin ja hinnoitteluun

Hakukonemarkkinointi (SEM)

Hakukonemarkkinointi on yksi tehokkaimmista markkinointitavoista. Tavoitat kattavasti ne, jotka etsivät tietoa palveluihisi tai tuotteisiisi liittyen. Tulokset ovat täysin mitattavissa, tietoa voidaan hyödyntää reaaliaikaisesti mainonnan kehittämisessä.

Lue lisää hakukonemarkkinoinnista

Web-analytiikka

Analytiikka on tehokkaan markkinoinnin ja sivujen kehityksen perusta. Seuraamalla esimerkiksi vierailuja tietyllä sivulla, lomakkeiden täyttämistä tai ostotapahtumia, näet mitkä toimenpiteet ovat tuloksellisia. Näet myös mitkä asiat eivät toimi odotustesi mukaisesti ja saat dataa korjaustoimenpiteiden suunnittelun tueksi.

Ota analytiikkaraportit käyttöösi

Kysy huolenpitopalveluista