Soita asiantuntijoillemme 010 5251 440

WordPress-huolenpito

WordPress-huolenpito

Me varmistamme WordPress verkkosivujesi jatkuvuuden huolehtimalla niiden toimivuudesta ja päivittämisestä.

Tukipalvelumme auttaa ja neuvoo WordPress-sivuston ongelmatilanteissa, korjaa häiriötilanteet ja tekee muutokset vankalla ammattitaidolla.

WordPress-huolenpitopalvelumme tarkoituksena on taata yrityksesi verkkosivulle jatkuva ja ongelmaton toiminta sekä tietoturva, koska jokainen nykyaikainen verkkosivu vaatii ylläpitopalvelun pysyäkseen jatkuvasti toiminnassa, valvottuna ja turvattuna.

 

Valvonta ja häiriöhallinta

Mikäli verkkosivustossasi ilmenee häiriö tai sivustoon ei saada yhteyttä informoimme häiriöstä asiakasta ja pyrimme korjaamaan häiriön tai palauttamaan sivuston toimivaksi mahdollisimman pian.

Päivitykset

Päivitykset WordPress-julkaisujärjestelmään ja sen lisäosiin tehdään säännöllisesti, jotta sivustosi pysyy turvattuna erilaisilta hyökkäyksiltä, joita aiheuttaa usein vanhentuneet WordPress- ja sen lisäosien versiot.

Ylläpidon suorittamat päivitykset suoritetaan aina palvelutason mukaisesti ilmoitetussa huoltoikkunassa. Päivityksen jälkeen tarkastamme sivustosi toimivuuden, jotta päivitys ei ole aiheuttaneet havaittavia ongelmia sivuston toimintaan.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopioimme kaikki sivustoon liittyvät tiedot säännöllisesti. Varmuuskopioiden avulla voimme palauttaa verkkosivustosi takaisin toimivaksi, jos sivustolla on vakava häiriö, joka haittaa tai estää sivuston käyttöä.

Tietoturvatarkastukset

Suoritamme säännöllisesti tietoturvatarkastuksia verkkosivuille palvelutason mukaisesti, jonka avulla voimme ennaltaehkäistä mahdollisia tietoturvauhkia.

Raportointi

Toimitamme joka kuukausi raportin, joka sisältää tietoa huolenpitopalvelun viimeisen kuukauden tiedot. Raportin avulla tiedät milloin valvontamme on havainnut vakavan yhteyshäiriön sivustolla tai milloin päivitykset, tietoturvatarkastukset ja varmuuskopioit on suoritettu.

 

Tukipalvelumme auttaa ongelmissa ja toteuttaa pyytämäsi muutokset

Huolenpito asiakkaanamme voit kääntyä meidän nopeaan ja avuliaaseen tukipalvelumme, joka auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa ja neuvoo teknisissä asioissa tarvittaessa. Lisäksi toteutamme tukipalvelumme arvioi ja suorittaa pienet muutokset .

 

Perus
60€ / kk
Palveluaika arkisin 9-17
Sivuston valvonta 24/7
Häiriöhallinta: 6h vasteaika palveluaikana
Päivitykset kerran kuukaudessa
Varmuuskopiointi kerran viikossa
Tietoturvatarkastukset kerran viikossa
Raportointi kerran kuukaudessa
Laaja
150€ / kk
Palveluaika arkisin 9-17
Sivuston valvonta 24/7
Häiriöhallinta: 2h vasteaika palveluaikana
Päivitykset 2 kertaa kuukaudessa
Varmuuskopiointi joka päivä
Tietoturvatarkastukset päivittäin
Raportointi kerran kuukaudessa
Räätälöity
alk. 250€ / kk
Juuri teille sopiva palvelu
Kerro meille tarpeesi ja räätälöimme juuri teille sopivan huolenpitopaketin.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme
010 5251 452 tai myynti@planeetta.fi
 

Tilaa WordPress-huolenpito