WordPress-huolenpito

Kotisivujen moitteeton toiminta vaatii säännöllistä huolenpitoa. Huolenpitopalvelussa otamme vastuun WordPress-sivujesi ylläpidosta, tietoturvasta ja päivityksistä. Teemme myös taustalla tapahtuvaa ennaltaehkäisevää ylläpitoa sekä tuemme sinua sisältöjen päivityksissä.

Perus

60 €/kk
 • Hyvä PK-yrityksen kotisivuille
 • Hinta sisältää webhotellin
 • Palveluaika arkisin 9-17
 • Häiriöhallinta: 6h vasteaika palveluaikana
 • Päivitykset kerran kuukaudessa
 • Varmuuskopiointi viikottain
 • Tietoturvatarkastukset kerran viikossa
 • Sivuston toiminnan valvonta
 • Raportointi kerran kuukaudessa

Tilaa tästä

Laaja

150 €/kk
 • Verkkokaupoille ja usein päivityville sivustoille
 • Hinta sisältää webhotellin
 • Palveluaika arkisin 9-17
 • Häiriöhallinta: 2h vasteaika palveluaikana
 • Päivitykset 2 kertaa kuukaudessa
 • Varmuuskopiointi päivittäin
 • Tietoturvatarkastukset päivittäin
 • Sivuston toiminnan valvonta
 • Raportointi kerran kuukaudessa

Tilaa tästä

Räätälöity

Hinta alkaen
250 €/kk

Kysy lisää

 

Kotisivusi aina toiminnassa ja turvassa

Jotta sivustosi pysyy turvallisena, teemme päivitykset WordPress-julkaisujärjestelmään ja sen lisäosiin. Päivitysten lisäksi tietoturvauhkia kartoitetaan säännöllisesti tehtävillä tietoturvatarkastuksilla. Sivuston nopea palautettavuus varmistetaan säännöllisillä varmuuskopioilla.

Tukea ja apua sisältöpäivityksiin

Huolenpitopalvelulla varmistat, että sinulla on aina käytössäsi henkilö, joka pystyy auttamaan tai tekemään sisältömuutoksia puolestasi. Mikäli et itse ehdi tai pääse koneen ääreen, voit pyytää meitä tekemään muutokset. Sivustopäivitykset tehdään hinnaston mukaisella tuntiveloituksella asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Kuukausittainen ylläpito- ja tilanneraportti

Saat huolenpidostamme kuukausiraportin, josta näet mm. milloin valvontamme on havainnut häiriön sivustolla tai milloin päivitykset, tietoturvatarkastukset ja varmuuskopiointi on suoritettu. Tiedät aina mitä kotisivuillesi kuuluu ja onko ylläpito ajan tasalla.

Huolenpitopalvelu on helppo ottaa käyttöön. Käyttöönoton jälkeen, voit ottaa rennosti tietäen, että sivustostasi pidetään huolta ja saat tarvittaessa apua ongelmatilanteissa.

Tilaa huolenpito ja valitse laskutuskausi

WordPress-huolenpidon sopimuskausi on 1 vuosi ja valittavissa on 3, 6 ja 12 kuukauden laskutuskaudet.

Sivuston nykyisen tilan tarkistus

Palvelun käyttöönoton yhteydessä varmistamme, että pystymme antamaan tuen sivustollasi käytetyille lisäosille. Tiedotamme sinua, jos sivusto vaatii päivityksiä tai korjauksia ennen huolenpidon käyttöönottoa ja autamme tarvittaessa muutoksissa.

Kotisivujen siirto ylläpitoomme

Huolenpito sisältää kotisivutilan, joten et tarvitse erillistä webhotellia. Palvelun käyttö ei edellytä kotisivujen siirtämistä nykyiseltä palveluntarjoajalta ja halutessa siirron voi tehdä käyttöönoton jälkeen sinulle sopivana ajankohtana. Jos sivustosi on palvelimillamme, pystymme varmistamaan myös palvelinalustan tietoturvan ja toiminnan. Halutessasi teemme siirron puolestasi hinnaston mukaisin hinnoin.

Seuraa raportista tehtyjä toimenpiteitä

Kun palvelu on otettu käyttöön, voit seurata kotisivujesi toimintaa ja tehtyjä toimenpiteitä kuukausiraportista. Jos huomaamme kriittisiä asioita, jotka vaativat korjauksia kotisivuillesi, viestimme niistä sinulle suoraan sähköpostilla.

Tilaa kehitys- ja päivitystyötä joustavasti

Palvelun kuukausihinta sisältää WordPressin versio- ja lisäosapäivitykset, valvonnan, asiakaspalvelun ja raportoinnin. Erikseen sovittavista korjauksista ja kehitystöistä veloitamme hinnastomme mukaisesti. Jos huomaamme korjaustarpeita sivustollasi, tutkimme asian ja annamme siitä selkeän korjausehdotuksen. Voit tapauskohtaisesti päättää tilaatko korjauksen meiltä, korjaatko asian itse, vain käytätkö jotain kolmatta osapuolta. Voit tilata meiltä myös sisältöpäivityksiä, kuten tekstin ja kuvien muokkausta.

Laadukas webhotelli / hosting

Huolenpito sisältää kotisivutilan, eli erillistä webhotellia ei tarvita. Tarvittaessa annamme tarjouksen myös järeämmistä hosting-ratkaisuista. Siirto Planeetan ylläpitoon ei ole kuitenkaan välttämätöntä ja halutessasi voit pitää hostingin nykyisellä palveluntarjoajallasi.

Säännöllinen varmuuskopiointi

Varmuuskopioimme kotisivut ja tietokannat palvelutason mukaisesti, joko viikoittain tai päivittäin. Varmuuskopio toimii palautuspisteenä, johon sivustosi voidaan palauttaa nopeasti kriittisen vikatilanteen yllättäessä. Viikoittainen varmuuskopiointi on yleensä riittävä yritysten perustasoisille kotisivuille. Päivittäinen varmuuskopiointi on suositeltava verkkokaupoille ja muille sivustoille, joissa on paljon yritystoiminnan kannalta kriittisiä toimintoja.

WordPressin ja lisäosien päivitykset

Päivitämme WordPress-julkaisujärjestelmän ja käytössä olevat lisäosat palveluntason mukaisesti, joko kuukauden tai kahden viikon välein. Päivitysten jälkeen tarkistamme aina sivuston toiminnan.

Tietoturvatarkastukset ja palomuuri

Sivustolle suoritetaan säännöllisesti tietoturvatarkastukset, joilla pyritään löytämään mahdollisten tietoturva-aukot ja heikkoudet ennen kuin niiden kautta on päästy tekemään vahinkoa. Asennamme myös sivustollesi sovelluspalomuurin estämään haitallista liikennettä.

Sivuston toiminnan valvonta 24/7

Kotisivujesi toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden. Mahdolliset käyttökatkokset kirjautuvat kuukausiraporttiin. Jos katkoksia on, pystymme selvittämään mistä ne johtuvat.

WordPress ylläpidon -raportointi

Saat kuukausittain raportin sivustosi ylläpidosta, toiminnasta ja sen hetkisestä tilasta. Tiedät aina mikä on sivustosi tietoturvan tilanne ja onko kaikki sovitut toimenpiteet tehty.

Apua sisältöpäivityksiin ja sivuston kehitykseen

Halutessasi voit tilata meiltä sivuston kehitykseen ja sisällön päivityksiin liittyviä töitä. Päivitystöitä voit tilata joustavasti suoraan asiakaspalvelustamme ja niistä veloitetaan hinnastomme mukaisesti.

Asiakaspalvelu ja tuki

Asiakaspalvelu ja tekninen tuki palvelee arkisin klo 9-17. Saat yleensä vastauksen kysymyksiisi saman tien. Voit olla yhteydessä sähköpostilla, puhelimella tai sivuillamme olevalla chatillä. Kaikki erikseen tilattavat työt tehdään tuen aukioloaikoina.

Toiminta mahdollisissa vikatilanteissa:

WordPressin ja lisäosien päivitykset

Jos päivityksillä ja kotisivujen toteutuksella on yhteensopivuudessa ongelmia, tutkimme ongelman ja annamme siitä korjausehdotukset. Voit valintasi mukaan pyytää meiltä korjausta, korjata ongelmat itse tai käyttää kolmatta osapuolta korjausten tekemiseen.

Haavoittuvuuksien korjaaminen

Usein haavoittuvuudet johtuvat julkaisujärjestelmästä tai käytetyistä lisäosista. Näissä tapauksissa haavoittuvuus korjautuu palveluun kuuluvien päivitysten kautta. Jos haavoittuvuus johtuu muista syistä, katsotaan korjaukset tapauskohtaisesti.

Hostingista johtuvat vikatilanteet

Kotisivut Planeetan hosting-ympäristössä: Palvelinvalvontamme reagoi palvelimien vikaantumiseen 24/7. Teemme palvelinympäristöön tarvittaessa korjaukset tai vaihdamme vikaantuneen palvelimen.

Kotisivut toisen palveluntarjoajan hosting-ympäristössä: Reagoimme katkoksiin tuen aukioloaikoina (arkisin klo 9-17) jolloin voimme tarkistaa mistä katkos johtuu. Jos katkos johtuu palvelimesta tai siihen liittyvästä tietoliikenteestä, korjaukset kuuluvat palveluntarjoajalle.

Näet kuukausiraportista, jos sivustollasi on ollut katkoksia.

Sivustomurrot

Kotisivusi on melko hyvin suojattu, kun sivuston tietoturvapäivitykset ovat ajan tasalla ja käytät käyttäjätunnuksia turvallisesti. Lähtökohtaisesti huolenpidossa olevaan sivustoon on vaikeampi tehdä tietomurtoja, mutta se on yhä mahdollista. Sivustomurron sattuessa pystymme palauttamaan kotisivusi nopeasti varmuuskopiosta. Myös sivuston puhdistaminen ja korjaaminen murron jälkeen on mahdollista, jos varmuuskopio palauttaminen aiheuttaa merkittäviä datan menetyksiä.

Erikseen sovitut ja tilatut korjaukset eivät sisälly palvelun kuukausihintaan vaan niistä veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Palvelun sopimuskausi on 1 vuosi ja valittavanasi on 3, 6 ja 12 kk laskutuskaudet. Voit vaihtaa laskutuskauden pituutta tai irtisanoa sopimuksen aina kuukautta ennen uuden laskutuskauden alkua.

ALV 24 % ALV 0 %
WordPress huolenpito Perus
Hinta 74,40 €/kk 60 €/kk
WordPress huolenpito Laaja
Hinta 186 € /kk 150 €/kk
WordPress huolenpito Räätälöity
Hinta alkaen 310 €/kk 250 €/kk

ALV 24 % ALV 0 %
Palvelumaksut
Työt tuntiveloituksella, minimiveloitus 1 tunti 122,8 € / tunti 99 € / tunti
Tiedostojen palautus varmuuskopiosta, minimiveloitus 1 tunti 122,8 € / tunti 99 € / tunti

Tilaa WordPress-huolenpito