WordPress-huolenpito

WordPress-huolenpito

Nykyaikaiset kotisivujen moitteeton toiminta ja tietoturva vaativat säännöllistä ylläpitoa. Huolenpitopalvelulla siirrät meille vastuun WordPress-kotisivujesi toimivuudesta, tietoturvasta ja päivityksistä. Taustalla tapahtuvan ennaltaehkäisevän ylläpidon lisäksi autamme, neuvomme ja reagoimme häiriötilanteisiin vankalla ammattitaidolla.

 

Perus
60€ / kk
Palveluaika arkisin 9-17
Sivuston valvonta 24/7
Häiriöhallinta: 6h vasteaika palveluaikana
Päivitykset kerran kuukaudessa
Varmuuskopiointi kerran viikossa
Tietoturvatarkastukset kerran viikossa
Raportointi kerran kuukaudessa
Räätälöity
alk. 250€ / kk
Juuri teille sopiva palvelu
Kerro meille tarpeesi ja räätälöimme juuri teille sopivan huolenpitopaketin.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme
010 5251 452 tai myynti@planeetta.fi

 

Valvonta ja häiriöhallinta

Mikäli kotisivustossasi ilmenee häiriö tai sivustoon ei saada yhteyttä informoimme häiriöstä sinua ja palauttamme sivuston kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Päivitykset

Vanhentuneet WordPress- ja lisäosien versiot altistavat sivustosi erilaisille hyökkäyksille. Jotta sivustosi pysyy turvattuna, teemme päivitykset WordPress-julkaisujärjestelmään ja sen lisäosiin. Päivityksen jälkeen tarkistamme, että sivustosi toimii moitteettomasti.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopioimme kaikki sivustoon liittyvät tiedot säännöllisesti. Varmuuskopioiden avulla voimme palauttaa verkkosivustosi nopeasti, jos sivustolla ilmenee vakava häiriö.

Tietoturvatarkastukset

Mahdollisia tietoturvauhkia kartoitetaan sivustollesi tehtävillä säännöllisillä tietoturvatarkastuksilla.

Raportointi

Kuukausiraportista näet mm. milloin valvontamme on havainnut vakavan yhteyshäiriön sivustolla tai milloin päivitykset, tietoturvatarkastukset ja varmuuskopiointi on suoritettu.

Toteutamme pyytämäsi muutokset ja autamme ongelmissa

Huolenpito asiakkaanamme voit kääntyä meidän nopean tukipalvelumme puoleen. Teemme sivustollenne tarpeen mukaan myös pienkehitystyötä erillisen tuntityöarvion perusteella. Autamme mahdollisissa ongelmatilanteissa, neuvomme tarvittaessa teknisissä asioissa ja suoritamme pienet muutokset puolestasi.

Tilaa WordPress-huolenpito