WordPress-huolenpito

WordPress-huolenpito

Nykyaikaiset verkkosivujen moitteeton toiminta ja tietoturva vaativat säännöllistä ylläpitoa. Huolenpitopalvelulla siirrät meille vastuun WordPress-verkkosivujesi toimivuudesta, tietoturvasta ja päivityksistä. Taustalla tapahtuvan ennaltaehkäisevän ylläpidon lisäksi autamme, neuvomme ja reagoimme häiriötilanteisiin vankalla ammattitaidolla.

WordPress-huolenpitopalvelumme tarkoituksena on taata yrityksesi verkkosivulle jatkuva ja ongelmaton toiminta sekä tietoturva, koska jokainen nykyaikainen verkkosivu vaatii ylläpitopalvelun pysyäkseen jatkuvasti toiminnassa, valvottuna ja turvattuna.

Valvonta ja häiriöhallinta

Mikäli verkkosivustossasi ilmenee häiriö tai sivustoon ei saada yhteyttä informoimme häiriöstä sinua ja palauttamme sivuston kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Päivitykset

Vanhentuneet WordPress- ja lisäosien versiot altistavat sivustosi erilaisille hyökkäyksille. Jotta sivustosi pysyy turvattuna, teemme päivitykset WordPress-julkaisujärjestelmään ja sen lisäosiin. Päivityksen jälkeen tarkistamme, että sivustosi toimii moitteettomasti.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopioimme kaikki sivustoon liittyvät tiedot säännöllisesti. Varmuuskopioiden avulla voimme palauttaa verkkosivustosi nopeasti, jos sivustolla ilmenee vakava häiriö.

Tietoturvatarkastukset

Mahdollisia tietoturvauhkia kartoitetaan ja pyritään ehkäisemään sivustollesi tehtävillä säännöllisillä tietoturvatarkastuksilla.

Raportointi

Kuukausiraportista näet mm. milloin valvontamme on havainnut vakavan yhteyshäiriön sivustolla tai milloin päivitykset, tietoturvatarkastukset ja varmuuskopiointi on suoritettu.

Tukipalvelumme auttaa ongelmissa ja toteuttaa pyytämäsi muutokset

Huolenpito asiakkaanamme voit kääntyä meidän nopean tukipalvelumme puoleen. Autamme mahdollisissa ongelmatilanteissa, neuvomme tarvittaessa teknisissä asioissa ja suoritamme pienet muutokset puolestasi.

 

Perus
60€ / kk
Palveluaika arkisin 9-17
Sivuston valvonta 24/7
Häiriöhallinta: 6h vasteaika palveluaikana
Päivitykset kerran kuukaudessa
Varmuuskopiointi kerran viikossa
Tietoturvatarkastukset kerran viikossa
Raportointi kerran kuukaudessa
Laaja
150€ / kk
Palveluaika arkisin 9-17
Sivuston valvonta 24/7
Häiriöhallinta: 2h vasteaika palveluaikana
Päivitykset 2 kertaa kuukaudessa
Varmuuskopiointi joka päivä
Tietoturvatarkastukset päivittäin
Raportointi kerran kuukaudessa
Räätälöity
alk. 250€ / kk
Juuri teille sopiva palvelu
Kerro meille tarpeesi ja räätälöimme juuri teille sopivan huolenpitopaketin.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme
010 5251 452 tai myynti@planeetta.fi
 

Tilaa WordPress-huolenpito