Sähköposti
Helppokäyttöinen sähköposti alkaen 4€/kk

Sähköposti omalla verkkotunnuksella

Hoida yrityksesi päivittäinen viestintä niin toimistossa, kotona kuin tien päälläkin. Sähköpostiosoitteet ovat aina yrityksesi omalla verkkotunnuksella. Jos tarvitset uuden verkkotunnuksen, voit varata sen sähköpostin tilauksen yhteydessä.

Käytössäsi tietokoneella ja mobiililaitteilla

Käytä tietokoneella sähköpostiohjelmalla tai suoraan selaimessa webmaililla. Puhelimella ja tabletilla käytät palvelua laitteen omilla sähköposti-, kalenteri- ja yhteystietosovelluksilla ilman erillisten ohjelmien asentamista.

Aina ajan tasalla

Käyttäessäsi palvelua useilla päätelaitteilla sähköpostit, kalenterimerkinnät ja yhteystiedot päivittyvät automaattisesti laitteiden välillä. Näin sinulla on aina ajantasaiset tiedot käytössäsi päätelaitteesta riippumatta.

Turvallinen kotimainen pilvipalvelu

Planeetta Sähköposti ylläpidetään Suomessa. Palvelu sisältää tehokkaan roskaposti- ja virustorjunnan. Vastaamme palvelun toimivuudesta, varmuuskopioinnista, versiopäivityksistä ja käyttötuesta.

Planeetta Sähköposti – alkaen 4 €/kk

Edullinen vaihtoehto 1 – 10 käyttäjän tarpeisiin. Postilaatikoiden lisäykset, muutokset ja käyttötuki asiakaspalvelustamme.

Tilaa

Planeetta Sähköposti Pro – alkaen 25 €/kk

Hallinnoi ja perusta sähköpostilaatikoita itse tarpeen mukaan. Kustannustehokas ja joustava palvelu 5 – 500 henkilön sähköpostien ylläpitoon.

Alkaen hinta sisältää 10 sähköpostilaatikkoa ja 5 Gt levytilaa. Lisälaatikot ja lisälevytila hinnaston mukaisesti.

Tilaa

Vertaile palveluiden ominaisuuksia, katso vertailutaulukko

Vinkkejä sähköpostin käyttöön blogissamme

Sähköpostin käyttöönotto: näin pidät tiedot saatavilla ja turvassa