Sähköposti

Sähköposti omalla verkkotunnuksella

Hoida yrityksesi päivittäinen viestintä niin toimistossa, kotona kuin tien päälläkin. Sähköpostiosoitteet ovat aina yrityksesi omalla verkkotunnuksella. Jos tarvitset uuden verkkotunnuksen, voit varata sen sähköpostin tilauksen yhteydessä.

Käytössäsi tietokoneella, puhelimella ja tabletilla

Käytä tietokoneella sähköpostiohjelmalla tai suoraan selaimessa webmaililla. Puhelimella ja tabletilla käytät palvelua laitteen omilla sähköposti-, kalenteri- ja yhteystietosovelluksilla ilman erillisten ohjelmien asentamista.

Sähköpostit, kalenterit ja yhteystiedot aina ajan tasalla

Käyttäessäsi palvelua useilla päätelaitteilla sähköpostit, kalenterimerkinnät ja yhteystiedot päivittyvät automaattisesti laitteiden välillä. Näin sinulla on aina ajantasaiset tiedot käytössäsi päätelaitteesta riippumatta.

Turvallinen kotimainen pilvipalvelu

Planeetta Sähköposti ylläpidetään Suomessa. Palvelu sisältää tehokkaan roskaposti- ja virustorjunnan. Vastaamme palvelun toimivuudesta, varmuuskopioinnista, versiopäivityksistä ja käyttötuesta.

Planeetta Sähköposti

Edullinen vaihtoehto 1 – 10 käyttäjän tarpeisiin sekä niille jotka eivät itse halua hallinnoida sähköposteja. Postilaatikoiden lisäykset, muutokset ja käyttötuki asiakaspalvelustamme.

Hinta alkaen 4 €/kk

Tilaa

Planeetta Sähköposti Pro

Hallinnoi ja perusta sähköposteja tarpeen mukaan. Kustannustehokas ja joustava palvelu 5 – 500 henkilön sähköpostien ylläpitoon.

Hinta alkaen 25 €/kk

Alkaen hinta sisältää 10 sähköpostilaatikkoa ja 5 Gt levytilaa. Lisälaatikot ja lisälevytila hinnaston mukaisesti.

Tilaa

Vertaile palveluiden ominaisuuksia, katso vertailutaulukko

Vinkkejä sähköpostin käyttöön blogissamme

Sähköpostin käyttöönotto: näin pidät tiedot saatavilla ja turvassa