Kotisivut
Kotisivut vuosien kokemuksella kaiken kokoisille yrityksille

Yksilölliset ja tyylikkäät kotisivut

Teemme yrityksellesi tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset kotisivut. Sivuston suunnittelun lähtökohtana on asiakkaan toiveet ja tavoitteet, sekä sivuston käyttäjien käyttökokemukseen panostaminen. Kotisivujen vakio-ominaisuuksia ovat mm. tyylikäs ulkoasu, helppo sisällönhallinta, mobiilioptimointi ja hakukoneoptimointi.

Vastaamme myös sivuston ylläpidosta varmistaen, että sivustosi tietoturva ja toimivuus ovat kunnossa myös sivuston julkaisun jälkeisinä kuukausina ja vuosina.

Näyttävä ulkoasu myös mobiililaitteilla

Sivuston ulkoasun lähtökohtana voi olla yrityksesi graafinen ohjeisto, aikaisempi markkinointimateriaali tai suunnittelu voidaan aloittaa täysin puhtaalta pöydältä. Saat meiltä ehdotuksen ulkoasusta, jota voidaan jalostaa toiveidesi mukaisesti. Lähtökohtamme on tehdä kotisivuista aina käyttäjäystävälliset sekä mobiilioptimoidut.

Tutustu suunnitteluprosessiimme

Helppo kotisivujen hallinta

Sivustot rakennetaan WordPress tai LifeRay -julkaisualustalle, joiden ylläpidon kautta sivuston sisältöjen muokkaaminen sekä päivittäminen on helppoa. Perehdytämme sivuston päivitysten teon, jolloin voit helposti ja nopeasti tehdä muutoksia sisältöihin. Halutessasi huolehdimme myös sivustosi sisältöpäivityksistä ja pienistä kehitystarpeista.

Tutustu tuotantoon

Tavoita isompi yleisö

Teemme aina vähintään perustasoisen hakukoneoptimoinnin sivustollesi, jolloin yrityksesi löytyy sinulle keskeisimmillä sanoilla hakukoneiden hakutuloksista. Autamme sinua myös kehittämään hakukonenäkyvyyttä ja hakukonemainontaa sivustoprojektin jälkeen.

Tutustu hakukoneoptimointiin
Tutustu hakukonemainontaan

Kävijätilastot ja analytiikka

Kävijäseurannalla voidaan kerätä tietoa sivustovierailuista, jota voidaan hyödyntää sivuston sisältöjen, toimivuuden ja tehokkuuden parantamiseksi. Määrittelemme sivuston tavoitteet ja asetamme niille mittarit. Näin sinun on helppoa seurata, kuinka sivustosi suoriutuu tehtävistään.

Lue lisää

Nykyisen sivuston kehitys

Toteutamme myös olemassa oleviin sivustoihin päivityksiä ja kehitystä suurempina kehitysprojekteina tai pienprojekteina. Aina ei ole tarpeen tehdä kokonaan uutta sivustoa, vaan nykyisiä sivuja päivittämällä voidaan päästä tavoitteisiin nopeammin ja huomattavasti edullisemmin.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous kotisivuista

Koska kotisivutarpeet ovat yksilöllisiä myös kotisivujen hinnat vaihtelevat vaatimustesi mukaan. Jättämällä tarjouspyynnön voimme antaa arvion hinnasta ja aikataulusta. Sivustot ovat tyypillisesti alkaen 2500€.