Webhosting
Hosting kaiken kokoisten verkkopalveluiden tarpeisiin

Domainit, hosting ja käyttötuki

Saat meiltä niin yksittäiset verkkotunnukset, sähköpostit, webhotellit kuin virtuaalipalvelimetkin. Palvelumme on saatavilla myös täysin ylläpidettynä, jolloin otamme kokonaisvastuun asiakkaan sovellusten toiminnasta. Tuotamme palveluitamme kotimaisessa palvelinkeskuksessa sekä EU:n toimialueelta pilvestä.

Skaalautuva WordPress Hosting

Skaalautuva WordPress Hosting

Hosting-palvelumme WordPress-sivustoille mahdollistaa palvelun skaalautumisen joustavasti kuorman mukaan. Ennalta kuormitustestatuista vaihtoehdoista on helppoa valita juuri sivustollesi sopivan kokoinen paketti.

TUTUSTU

Oma verkkotunnus eli domain

Oma verkkotunnus eli domain

Saat meiltä kotimaiset .fi-verkkotunnukset sekä suosituimmat kansainväliset domainit. Ylläpidossamme oleviin verkkotunnuksiin liität helposti palveluita valikoimistamme tai muilta palveluntarjoajilta.

TUTUSTU

Helppokäyttöinen sähköposti

Helppokäyttöinen sähköposti

Hoida yrityksesi päivittäinen viestintä niin toimistossa, kotona kuin tien päälläkin. Sähköpostiosoitteet ovat aina yrityksesi omalla verkkotunnuksella.

TUTUSTU

Kotisivutyökalu alkaen 10€/kk

Kotisivutyökalu alkaen 10€/kk

Tee itse kotisivut helposti, nopeasti ja edullisesti. Kätevä kotisivutyökalu toimii suoraan selaimessa. Tilauksen yhteydessä voit tarvittaessa tilata myös yrityksellesi verkkotunnuksen sekä sähköpostit.

TUTUSTU

Webhotelli / kotisivutila

Webhotelli / kotisivutila

Webhotellit kotimaisessa laitesalista. Valvomme palvelun toimintaa ympäri vuorokauden. Palvelun asetuksia hallinnoit helppokäyttöisellä hallintapaneelilla. Päivittäinen varmuuskopiointi vakiona.

TUTUSTU

Palvelimet

Palvelimet

Kotimaiset Windows- ja Linux-palvelimet luotettavasti IaaS-pilvipalveluna. Skaalautuva pilvipalvelin on edullinen ja nopea tapa hankkia palvelinkapasiteettia.

TUTUSTU

Kapasiteetti

Kapasiteetti

Liiketoiminnan vaatimusten mukaan skaalautuvaa kotimaista palvelinkapasiteettia. Planeetta Kapasiteetti sopii niin yksittäisen palvelimen kuin laajojen palvelinkokonaisuuksien ylläpitoon.

TUTUSTU