Domainit, web hosting ja käyttötuki

Saat meiltä niin yksittäiset verkkotunnukset, sähköpostit, webhotellit kuin virtuaalipalvelimetkin. Palvelumme on saatavilla myös täysin ylläpidettynä, jolloin otamme kokonaisvastuun asiakkaan sovellusten toiminnasta. Tuotamme web hosting -palveluitamme kotimaisessa palvelinkeskuksessa sekä EU:n toimialueelta pilvestä. Luotettavaa web hostingia vuodesta 2002.

Oma verkkotunnus eli domain

Oma verkkotunnus eli domain

Saat meiltä kotimaiset .fi-verkkotunnukset sekä suosituimmat kansainväliset domainit. Ylläpidossamme oleviin verkkotunnuksiin liität helposti palveluita valikoimistamme tai muilta palveluntarjoajilta.

TUTUSTU

Webhotelli / kotisivutila

Webhotelli / kotisivutila

Webhotellit kotimaisessa laitesalista. Valvomme palvelun toimintaa ympäri vuorokauden. Palvelun asetuksia hallinnoit helppokäyttöisellä hallintapaneelilla. Päivittäinen varmuuskopiointi vakiona.

TUTUSTU

Helppokäyttöinen sähköposti

Helppokäyttöinen sähköposti

Hoida yrityksesi päivittäinen viestintä niin toimistossa, kotona kuin tien päälläkin. Sähköpostiosoitteet ovat aina yrityksesi omalla verkkotunnuksella.

TUTUSTU

Skaalautuva Exo Cloud

Skaalautuva Exo Cloud

Hosting-palvelumme mahdollistaa palvelun skaalautumisen joustavasti kuorman mukaan. Ennalta kuormitustestatuista vaihtoehdoista on helppoa valita juuri sivustollesi sopivan kokoinen paketti.

TUTUSTU

Palvelimet

Palvelimet

Kotimaiset Windows- ja Linux-palvelimet luotettavasti IaaS-pilvipalveluna. Skaalautuva pilvipalvelin on edullinen ja nopea tapa hankkia palvelinkapasiteettia.

TUTUSTU

Jelastic

Jelastic

Jelastic-pilvialustamme löytyy nyt Cloudplatform-sivustolta.

CLOUDPLATFORM.FI