Webhosting

Domainit, hosting ja käyttötuki

Saat meiltä niin yksittäiset verkkotunnukset, sähköpostit, webhotellit kuin virtuaalipalvelimetkin. Palvelumme on saatavilla myös täysin ylläpidettynä, jolloin otamme kokonaisvastuun asiakkaan sovellusten toiminnasta. Tuotamme palveluitamme kotimaisessa palvelinkeskuksessa sekä EU:n toimialueelta pilvestä.

Skaalautuva WordPress Hosting

Hosting-palvelumme WordPress-sivustoille mahdollistaa palvelun skaalautumisen joustavasti kuorman mukaan. Ennalta kuormitustestatuista vaihtoehdoista on helppoa valita juuri sivustollesi sopivan kokoinen paketti.

Tutustu ja tilaa

Oma verkkotunnus eli domain

Domain on yksilöllinen osoitteesi internetissä. Saat meiltä kotimaiset .fi-verkkotunnukset sekä suosituimmat kansainväliset domainit. Ylläpidossamme oleviin verkkotunnuksiin liität helposti palveluita valikoimistamme tai muilta palveluntarjoajilta. Vaikka domainiin liitetyt palvelut olisivat maailmalla, kannattaa itse domain pitää Suomessa.

Tutustu ja varaa oma domain

Helppokäyttöinen sähköposti

Hoida yrityksesi päivittäinen viestintä niin toimistossa, kotona kuin tien päälläkin. Sähköpostiosoitteet ovat aina yrityksesi omalla verkkotunnuksella.

Ota käyttöön

Kotisivutyökalu alkaen 10€/kk

Planeetta Kotisivut -palvelulla teet itse kotisivut helposti, nopeasti ja edulliseen hintaan. Kätevä kotisivutyökalumme toimii suoraan selaimessasi. Kotisivujen tilauksen yhteydessä voit tilata yrityksellesi myös verkkotunnuksen sekä sähköpostit.

Tutustu, kokeile ja tilaa

Webhotelli / kotisivutila

Webhotellit ylläpidetään kotimaisessa laitesalissa ja valvomme palvelun toimintaa ympäri vuorokauden. Palvelun asetuksia hallinnoit helppokäyttöisellä hallintapaneelilla. Päivittäinen varmuuskopiointi vakiona.

Tutustu ja tilaa

Palvelimet

Kotimaiset Windows- ja Linux-palvelimet luotettavasti IaaS-pilvipalveluna. Skaalautuva pilvipalvelin on edullinen ja nopea tapa hankkia palvelinkapasiteettia.

Tutustu ja tilaa

Kapasiteetti

Liiketoiminnan vaatimusten mukaan skaalautuvaa kotimaista palvelinkapasiteettia. Planeetta Kapasiteetti sopii niin yksittäisen palvelimen kuin laajojen palvelinkokonaisuuksien ylläpitoon

Tutustu ja tilaa