Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimoinnilla parannat yrityksesi, tuotteidesi ja palveluidesi näkyvyyttä hakukoneissa. Hakukoneoptimointimme takaa, että verkkosivusi sisältö vastaa asiakkaiden verkosta tekemiä hakuja ja sivusi löytyvät mahdollisimman korkealta esimerkiksi Googlen ja Bingin hakutuloksista.

Sisällön hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnissa keskeistä on verkkosivun sisällön optimointi vastaamaan sanoja, joita asiakkaat käyttävät hakukoneissa hakiessaan tietoa, tuotteita tai palveluita. Pieniltä tuntuvilla sisältö ja sana muutoksilla voi olla iso merkitys hakutuloksissa. Sisällön optimointi tehdään avainsana-analyysin pohjalta, jossa selvitämme käyttäjien tekemiä hakusanoja ja niiden hakumäärät.

Tekninen hakukoneoptimointi

Toteutamme myös teknisen hakukoneoptimoinnin, mikäli sivustollasi on teknisiä esteitä hyville sijoituksille halutuloksissa. Esimerkiksi liian hitaasti avautuvat sivut vaikuttavat suoraan hakukonesijoitukseen, jolloin optimoimme sivut toimimaan nopeammin. Teknisessä optimoinnissa korjaamme kaikki mahdolliset hakusijoitukseen vaikuttavat esteet kuten verkkosivujen hitaus, suojauksen puutteet sekä ohjauksien ja linkityksien virheet.

Selkeät kuukausihinnoiteltu palvelu

Aloitamme hakukoneoptimoinnin kartoittamalla sivuston nykytilan ja suunnittelemme hakukoneoptimoinnin tavoitteet kanssasi. Suunnittelun pohjalta teemme ehdotukset valituista avainsanoista.

Optimoimme ja muokkaamme verkkosivusi sisältöjä niin, että sisällöt tukevat avainsanoja ja vierailijoiden odotuksia sisällöstä.

Hakukoneoptimointia on hyvä kehittää ja ylläpitää pitkäjännitteisesti, sillä käyttäjien tekemät haut ja tekniset vaatimukset sekä kilpailukenttä muuttuvat nopeasti. Kun halutaan tavoittaa korkea sijoitus kilpailluilla sanoilla, on jatkuva optimointi välttämätöntä.

Pidämme huolen, että hakukoneoptimointisi on pitkäjännitteistä, tuloksellista.

Tarjoamme hakukoneoptimointia palveluna alkaen 300€/kk (6kk sopimuksella) tai halutessanne projektina.

Onko verkkosivusi hakukoneoptimointi kunnossa?

Tee maksuton hakukoneoptimointi testi verkkosivullesi ja saat tunnin kuluessa raportin verkkosivusi kunnosta.

Ota yhteyttä!