Colornova

Colornova

Colornova Oy maahantuo, myy ja markkinoi maailmalla tunnettuja merkkituotteita kodin kunnostamiseen. Colornovan edustamia tuotteita löydät hyvin varustetuista tavarataloista sekä rauta-, maali- ja verkkokaupoista ympäri Suomen.

Colornova valitsi Planeetan toteuttamaan WordPress-sivuston uudistuksen. Sivuston ulkoasun suunnittelun ja teknisen toteutuksen lisäksi Planeetta vastaa jatkossa sivuston toimivuudesta, tietoturvasta ja päivityksistä jotka kuuluvat Planeetan WordPress-huolenpitopalveluun.

Olimme jo jonkun aikaa pohtineet Colornovan verkkosivujen täydellistä uudistamista ja Planeetasta löysimmekin tähän projektiin hyvän kumppanin. Valikoimamme oli laajentunut ja osa maahantuomistamme tuotteista puuttui vanhoilta verkkosivuilta, joten päätimme tuotteiden lisäyksen yhteydessä saman tien uudistaa ja yhtenäistää verkkosivujamme isommin, niin kokonaisilmeen kuin navigoinninkin osalta. Kokonaisuudessaan projekti oli melko työläs, sillä sivuille lisättäviä tuotteita oli paljon, ja halusimme kasata kaikista tuotteista mahdollisimman kattavasti informaatiota sivuille, jotta tuotteidemme jälleenmyyjät, kuluttajat sekä myös oma henkilökuntamme saisi uusista verkkosivuista mahdollisimman hyvän työkalun ja tiedonlähteen.

Olemme lopputulokseen kuitenkin erittäin tyytyväisiä, ja työskentely Planeetan kanssa sujui alusta alkaen hyvin. Planeetta toteutti toiveidemme mukaisen rakenteen verkkosivuille nopeasti ja myös tarvittavat muutostyöt ja lisäykset hoidettiin joustavasti ripeällä aikataululla. Saimme myös aina tarvittaessa nopeasti vastauksia, neuvoa ja tukea verkkosivujen sisällöntuotantoon ja muihin kysymyksiin liittyen.

Kaikin puolin verkkosivuprojekti Planeetan kanssa oli siis oikein onnistunut!

Colornova Oy

colornova.fi

 

Haluatko tarjouksen uusista kotisivuista? Teemme WordPress-kotisivut vuosien kokemuksella. Halutessasi vastaamme sivustosi ylläpidosta myös julkaisun jälkeen. Ota yhteyttä myyntiimme ja pyydä tarjous!