WordPress kotisivut
Uudet kotisivut yrityksellesi ammattitaidolla

Tyylikkäät WordPress kotisivut

Lähtökohtanamme on aina asiakkaan tavoitteet sekä tavoitteita palveleva käyttökokemus. Kotisivujen vakio-ominaisuuksia ovat mm. tyylikäs ulkoasu, helppo sisällönhallinta, mobiilioptimointi ja hakukoneoptimointi. Uudet kotisivut alkaen 3500€ ja verkkokaupat alkaen 7500€. Projektiemme kesto tarjouksesta valmiiksi sivustoksi on tyypillisesti 6 viikkoa.

WordPress-kotisivut

Alustana suosittu WordPress

WordPress on yleisimmin käytetty julkaisujärjestelmä, joka varmistaa, että kehitys on mahdollista myös tulevina vuosina ilman sivuston tekemistä kokonaan uudestaan. WordPress takaa helppokäyttöisyyden ja sivuston päivitettävyyden joustavasti julkaisun jälkeenkin.

Kotisivujen ulkoasu

Näyttävät myös mobiililaitteilla

Sivuston ulkoasun lähtökohtana voi olla yrityksesi graafinen ohjeistus, aikaisempi markkinointimateriaali tai suunnittelu voidaan aloittaa täysin puhtaalta pöydältä. Saat meiltä ehdotuksen ulkoasusta, jota voidaan jalostaa toiveidesi mukaisesti. Lähtökohtamme on tehdä kotisivuista aina käyttäjäystävälliset sekä mobiilioptimoidut.

Kotisivujen hallinta

Helppo kotisivujen hallinta

Sivustot rakennetaan WordPress-julkaisualustalle, jonka ylläpidon kautta sivuston sisältöjen muokkaaminen sekä päivittäminen on helppoa. Perehdytämme sivuston päivitysten teon, jolloin voit helposti ja nopeasti tehdä muutoksia sisältöihin. Halutessasi huolehdimme myös sivustosi sisältöpäivityksistä ja pienistä kehitystarpeista.

Verkkokauppa

Verkkokauppa pystyyn vaivatta

Rakennamme verkkokaupan, opastamme tuotteiden ja tilausten hallinnan, maksutapojen käyttöönotossa sekä toimituspalveluiden integraatioissa. Voimme rakentaa täysiverisen verkkokaupan tai liittää verkkokauppaominaisuuksia perinteisille kotisivuille. Toteutamme verkkokaupat WooCommerce-laajennuksella, joka on WordPressin suosituin verkkokauppasovellus.

Pyydä tarjous kotisivuista

Tutustu tekemiimme kotisivuihin

 

Huolenpito kotisivujen julkaisun jälkeen

Kaikki julkaisujärjestelmät kaipaavat säännöllistä huolenpitoa. Halutessasi vastaamme sivuston tietoturvasta ja toimivuudesta projektin jälkeenkin. Varmistamme, että sivustosi on kunnossa myös julkaisun jälkeisinä kuukausina ja vuosina sekä autamme sisällön kehittämisessä. Näin sinulla on yksi kumppani, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa kotisivuihin liittyvissä asioissa.

Tutustu WordPress-huolenpitoomme