Palvelun ominaisuudet
Kattavat ominaisuudet helppokäyttöisessä paketissa

Palvelun ominaisuudet

Planeetta Sähköposti ja Planeetta Sähköposti Pro sisältävät nykyaikaiselta sähköpostilta odotetut ominaisuudet helppokäyttöisessä paketissa.

Sähköposti

Sähköpostiosoitteet ovat aina omalla verkkotunnuksellasi (esim. etunimi.sukunimi@yrityksesi.fi). Sähköposti tukee liitetiedostoja 100 MB:n asti ja yhteydet ovat SSL-salattuja. Palveluun sisältyy tehokas roskaposti- ja virustorjunta sekä varmuuskopiointi.

Planeetta Sähköposti: Sähköpostilaatikoiden koko 200 Mt – 10 Gt valintasi mukaan.

Planeetta Sähköposti Pro: oletusarvoisesti sähköpostilaatikoiden kokoa ei ole rajoitettu. Käytetystä levytilasta veloitetaan hinnaston mukaisesti. Halutessasi voit rajoittaa sähköpostilaatikoiden enimmäiskokoa laatikkokohtaisesti.

Kalenteri

Tee kalenterimerkinnät, lähetä kokouskutsut ja aseta muistutuksia tapahtumille. Voit jakaa kalenterinäkymäsi tai antaa muokkausoikeudet valitsemillesi työkavereille. Näin esimerkiksi sihteeri voi merkitä toisten kalentereihin uusia tapaamisia.

Planeetta Sähköposti Pro:ssa on lisäksi mahdollista luoda varattavia resursseja. Esimerkiksi toimistosi neuvotteluhuoneen voi lisätä varattavaksi suoraan kalenterimerkintää tehtäessä.

Yhteystiedot

Yhteystiedot ovat heti käytössäsi kaikissa palveluun liitetyissä laitteissasi. Jaa omat yhteystiedot tai luo jaettuja yhteistietoja.

Tehtävät

Tehtävät on helppokäyttöinen apuväline organisoida arkeasi. Kirjaa tehtävät ylös ja aseta niille halutessasi muistutukset. Helpota arkeasi ja pidä lupaamasi aikataulut. Myös tehtävät ovat jaettavissa valitsemillesi työkavereille.

Muistiinpanot

Kirjoita muistiinpanoja tai muita tekstimuotoisia dokumentteja ja jaa ne halutessasi. Toistaiseksi mobiililaitteet eivät tue muistiinpanojen synkronointia puhelimeen tai tablettiin.

Sähköpostien perustaminen ja hallinnointi

Planeetta Sähköposti: Uudet sähköpostit ja levytilan muutokset palveluun tehdään pyynnöstäsi asiakaspalvelussamme. Omaan sähköpostiin liittyviä asetuksia voi jokainen käyttäjä muokata webmailin asetuksista.

Planeetta Sähköposti Pro: Palvelu sisältää hallintaliittymän josta perustat ja hallinnoit sähköpostitilejä. Voit halutessasi jakaa hallinnan käyttöoikeudet useammalle henkilölle. Yksittäisen tilin asetuksia muokataan webmailin asetuksista.

Käyttötuki palvelun käyttöön

Asiakaspalvelumme auttaa palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Palvelun tyypillisimpiin käyttötilanteisiin löydät vinkit ohjesivuiltamme.
Planeetta Internet vastaa sähköpostien toimivuudesta ja varmuuskopioinnista.

Planeetta Sähköposti: Käyttötuki kaikille sähköpostin käyttäjille.
Planeetta Sähköposti Pro: Käyttötuki palvelun pääkäyttäjälle.