Verkkotunnus

Verkkotunnuksella erotut

Verkkotunnus eli domain on yksilöllinen osoitteesi internetissä. Saat meiltä kotimaiset .fi-domainit sekä suosituimmat kansainväliset verkkotunnukset.

Noudatamme verkkotunnusten rekisteröinnissä toimialan vakiintuneita käytäntöjä ja hyviä tapoja. Rekisteröimme verkkotunnukset aina asiakkaan nimiin ja annamme niihin täydet hallintaoikeudet. Mikäli sinulla on kysyttävää verkkotunnuksista, niihin liitettävistä palveluista tai et löydä haluamaasi verkkotunnusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Verkkotunnukset alkaen 9€ / vuosi

Palveluillamme valjastat verkkotunnuksen käyttöösi kotisivujen tai sähköpostien osoitteena. Ohjaa domain jo olemassa olevaan osoitteeseen tai perusta kokonaan uudet sähköpostit ja kotisivut. Valitse tarpeitasi vastaavat palvelut suoraan domaintilauksen yhteydessä tai ota palveluita käyttöön myöhemmin.

Verkkotunnushaku

Ohjaa useampi domain samaan osoitteeseen

Kotisivuillesi voi samanaikaisesti osoittaa useampikin verkkotunnus, joten voit hankkia oman verkkotunnuksen esimerkiksi yrityksesi tuotteelle tai ottaa käyttöön .com-tunnuksen nykyisen .fi-tunnuksen rinnalle. Lisäverkkotunnuksille tarvitset Planeetta Nimipalvelu -palvelun ohjaamaan kävijät haluamaasi osoitteeseen.

Vinkkejä domainien käyttöön blogissamme

Domainin valinta: löydy, erotu ja herätä luottamusta

Domainin ohjaukset DNS-tietueilla