Planeetta Kotisivut Mini

Kotisivut pienen sivuston tarpeisiin

Planeetta Kotisivut Mini on helppokäyttöinen ja edullinen kotisivupalvelu. Sopii aloittavalle yritykselle sekä pienille sivustoille, joissa ei ole tarvetta laajoille ominaisuuksille.

Sisältää saman kotisivukoneen kuin Planeetta Kotisivut -palvelu, mutta on ominaisuuksiltaan rajatumpi. Vertaile ominaisuuksia.

Helppokäyttöinen kotisivukone

Tee, julkaise ja päivitä kotisivut itse helppokäyttöisellä kotisivukoneella. Valitse haluamasi ulkoasu ja muokkaa värejä tarpeen mukaan.

Valitessasi responsiivisen sivupohjan mukautuvat kotisivusi aina tietokoneen, tablet-laitteen ja puhelimen näytölle sopivan kokoisina.

Pienoisohjelmilla monipuoliset kotisivut

Lisää kotisivuillesi helposti mm. kuvagalleriat, Facebookin tykkää-napit ja yhteydenottolomakkeet. Pienoisohjelmien avulla teet monipuoliset sivut ilman teknistä osaamista.

Suojaa sivusi ilmaisella Let’s Encrypt -sertifikaatilla (https)

Palveluun on mahdollista aktivoida ilmainen Let’s Encryptin SSL-sertifikaatti, jolloin sivusi näkyvät kävijöille turvallisina.

Kuinka laajat kotisivut voin tehdä?

Voit tehdä esimerkiksi kotisivut joissa on viisi sivua sekä pienoisohjelmat valokuvagalleria, yhteydenottolomake ja Facebook-laajennus.

Käytössäsi on 20 krediittiä, joita vastaan voit lisätä sivuja tai käyttää pienoisohjelmia. Pienoisohjelmien vaatimat krediitit näet täältä. Yksittäisen sivun lisääminen vie 2 krediittiä.

Päivitettävissä laajempaan palveluun

Planeetta Kotisivut Mini -palvelu on päivitettävissä Planeetta Kotisivut -palveluun. Päivityksen voit tehdä suoraan kotisivutyökalusta ja saat laajemmat ominaisuudet käyttöösi heti kun niitä tarvitset.

Planeetta Kotisivut Mini – 10 €/kk

Palvelun hinta on edullisimmillaan (3 vuoden kaudella) vain noin 6,50 euroa/kk. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Katso hinnasto.

Tilauksen yhteydessä voit tilata myös oman verkkotunnuksen ja sähköpostipalvelut.

Kokeilusivua ei voi tallentaa tai myöhemmin liittää tilattavaan palveluun.

Kokeile Tilaa

Planeetta Kotisivut -palvelulla toteutettuja sivuja:

www.kirmanen.fi
www.pub66.fi
www.tilkoh.fi

Vinkkejä kotisivujen tekemiseen blogissamme

Kotisivut yritykselle: 5 vaihetta suunnittelusta julkaisuun

Vinkkejä kotisivujen hakukoneoptimointiin

SSL-sertifikaatti käyttöön kotisivuilla