Ominaisuudet

Planeetta Kotisivut ominaisuudet

Planeetta Kotisivut -palvelu sisältää lukuisia helppokäyttöisiä ominaisuuksia, joilla kotisivujen tekeminen on vaivatonta.

Verkkotunnus ja nimipalvelut

Kotisivujesi osoitteena toimii oma verkkotunnuksesi. Palvelun hinta sisältää nimipalvelut yhdelle verkkotunnukselle. Verkkotunnus laskutetaan hinnaston mukaisesti. Voit tilata verkkotunnuksen Planeetta Kotisivut -palvelun tilauksen yhteydessä.

Kotisivutyökalu ja responsiiviset sivupohjat

Selainpohjaisella kotisivutyökalulla rakennat, julkaiset ja päivität kotisivusi helposti. Valitse sivupohjista yrityksellesi sopiva ulkoasu ja muokkaa halutessasi värejä ja tekstityylejä. Valittavissa myös responsiiviset sivupohjat, jotka mukautuvat erikokoisille näytöille.

Pienoisohjelmat

Luo kotisivuillesi toiminnallisuuksia ilman teknistä osaamista. Pienoisohjelmista löydät sivuillesi sopivat ominaisuudet aina kuvagallerioista, sosiaaliseen mediaan ja lomakkeisiin. Tutustu pienoisohjelmiin tästä.

Laaja kuvapankki

Lukuisista eri kategorioista löydät toimialaasi sopivat kuvituskuvat. Kuvapankki on käytössä Planeetta Kotisivut-palvelussa ilman eri veloitusta. Ei sisälly Mini-versioon.

Mobiilikotisivut

Julkaise mobiililaitteille optimoidut kotisivut. Aseta tärkeimmät tiedot helposti saataville, esimerkiksi soita- ja karttapainikkeet. Halutessasi voit tehdä mobiiliversion koko kotisivuistasi. Ei sisälly Mini-versioon.

Sähköpostilaatikot lisäpalveluna

Planeetta Kotisivut tilauksen yhteydessä voit tilata tarvitsemasi määrän sähköpostilaatikoita. Yrityskäyttöön suunnitellun Planeetta Sähköposti -palvelun hinta on alkaen 4 euroa/kk per postilaatikko.

Ilmainen Let’s Encrypt SSL -sertifikaatti

Let’s Encrypt tarjoaa maksuttoman SSL-sertifikaatin, jonka teknologiasta vastaa Internet Security Research Group (ISRG). Näin otat sertifikaatin käyttöön.

Planeetta Kotisivut ja Planeetta Kotisivut Mini vertailu

Voit valita kahdesta eri palvelusta: Rajoittamaton Planeetta Kotisivut sekä edullisempi Planeetta Kotisivut Mini, jossa pienoisohjelmia ja sivuja on käytössä enintään 20 kreditin arvosta.

Planeetta Kotisivut Mini Planeetta Kotisivut
*** Kokeile Tilaa Kokeile Tilaa
Kotisivutyökalu Kyllä Kyllä
Rajattomasti sivuja rajoitettu * Kyllä
Pienoisohjelmat rajoitettu * Kyllä
Kuvapankki Kyllä
Facebook-connector Kyllä
Mobiilisivut Kyllä
Kävijätilastot Kyllä Kyllä
Hallintapaneeli Kyllä Kyllä
Nimipalvelu omalle
verkkotunnukselle
Kyllä Kyllä
Sähköposti Lisäpalveluna Lisäpalveluna
Let’s Encrypt SSL -sertifikaatti Kyllä Kyllä
Levytila kotisivuille 1 Gt 1 Gt
Liikennöintisuositus 50 Gt / kk 50 Gt / kk
Hinta ** 10 € / kk 20 € / kk
*) Planeetta Kotisivut Mini -palvelussa pienoisohjelmia ja sivuja on käytössä enintään 20 kreditin arvosta. Pienoisohjelmat ”kartta/ajo-ohjeet” ja ”upota” eivät ole käytettävissä.
**) Hinta 3 kk laskutuskaudella. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.***) Kokeilusivua ei voi tallentaa, eikä sillä tehtyjä sivuja voi liittää tilattavaan palveluun.