Kuormitustestaus
Testaa kestääkö sivustosi suuria kävijämääriä

Sivuston kuormitustestaus

Sivuston kuormitustestaus lähettää verkkosivustoosi aitoja käyttäjiä simuloivia oikeita internet-selaimia ja mittaa palvelusi suorituskyvyn.

Selvitämme, kuinka monta yhtäaikaista käyttäjää verkkosivustosi kestää ja miten sivustosi selviytyy esimerkiksi mainoskampanjoiden aiheuttamista kävijämääristä. Saatte arvokasta tietoa verkkosivuston suorituskyvystä ja voitte kehittää ja huomioida mahdollisesti esiin nousseita huomiota vaativista asioista.

Olemme kuormitustestanneet mm. Myllyn Parhaan ja Nenäpäivän sivustot.

  • Varmista että sivustosi toimii nopeasti myös silloin kun sivustolle tulee paljon kävijöitä esimerkiksi mainoskampanja johdosta
  • Selvitä ennakkoon syyt, miksi sivusto ei välttämättä kestä isompaa käyttäjämäärää
  • Saat arvokasta tietoa verkkopalvelunne toiminnasta
  • Ei ohjelmistojen asentamista tai käyttöoikeuksien jakamista
  • Teemme testauksen kaatamatta verkkopalveluasi
  • Ilmainen ensimmäinen kuormitustestaus, ei sido palvelun käyttöön jatkossa

 

Näin kuormitustestaus toimii

Tutustumme verkkosivustoosi ja sen tärkeimpiin tavoitteisiin. Sovimme kanssasi sopivan ajankohdan testin suorittamiselle.

Sivuston kuormitustestauksen aikana lähetämme vaiheittain kasvavan määrän oikeita internet-selamia palveluusi. Samalla monitoroimme palvelun suorituskykyä. Emme kaada verkkosivustoa, vaan lopetamme testauksen ennen liiallista ruuhkautumista.

Testauksen jälkeen tiedät verkkosivustosi todellisen suorituskyvyn, eli kuinka monta yhtäaikaista kävijää palvelusi kestää. Autamme myös tarvittaessa palvelusi suorituskyvyn parantamisessa.

Käytämme kuormitustestaukseen suomalaisen startupin Supervisor Cloudin kehittämää teknologiaa.

 

Tilaa kuormitustestaus oheisella lomakkeella tai soita 010 5251 458.