Soita asiantuntijoillemme 010 5251 440

Palvelut

Palvelut

WordPress-kotisivut ja -ylläpito

Olipa kyseessä pieni sisältöpäivitys tai isompi tekninen remontti, saat meiltä apua tai halutessasi koko toteutuksen.

Hienoinkaan kotisivu ei pysy kunnossa ilman säännöllistä ylläpitoa. Voit jättää ylläpidon huoleksemme.

Palvelut: Uudet kotisivut, Kehitys, Ylläpitopalvelu, Kuntotarkastus, Apua kiirelliseen ongelmaan

Webhosting ja tukipalvelut

Webhostingin lisäksi saat meiltä tukipalveluita palvelinten valvontaan ja ylläpitoon. Asiakaspalvelussa käyttötuesta vastaavat kokeneet asiantuntijamme.

Viestintäviraston korkeimman tärkeysluokan 1 vaatimukset täyttävä palvelinkeskuksemme sijaitsee Suomen internetliikenteen solmukohdassa Helsingin Ilmalassa.

Hostingpalvelut: Webhotelli, Palvelin ja Jelastic

Suunnittelu ja testaus

Tiedätkö kuinka monesta yhtäaikaisesta käyttäjästä verkkopalvelusi suoriutuu? Kuomitustestaus-palvelumme lähettää sivustollesi käyttäjiä simuloivia oikeita internet-selaimia ja seuraa sivuston suorituskykyä erilaisilla kuormilla.

Kuormitustestaus.fi

Omalla verkkotunnuksella erotut

Yrityksen internet-näkyvyys alkaa omasta verkkotunnuksesta ja siihen liitetyistä kotisivuista sekä sähköposteista. Kun nämä asiat ovat kunnossa, voit ohjata asiakkaita kotisivuillesi, sivusi löytyvät hakukoneista ja yrityksesi sähköpostiosoitteet ovat uskottavat kaupankäyntiin. Palveluidemme avulla laitat yrityksesi kotisivut ja sähköpostit kuntoon edullisesti.

Palvelut: Verkkotunnus, Kotisivut, Sähköposti, Verkkokauppa

Planeetta Jelastic on nyt Cloudplatform

Cloudplatform on kotimainen PaaS-pilvipalvelu. Sen avulla siirrät sovelluksesi helposti pilveen ilman koodimuutoksia ja turruttavaa API-dokumentaation kahlaamista. Cloudplatformin moottorina toimii palkittu Jelastic-pilvialusta.

Siirry Cloudplatform -sivustolle

You Dev. We Ops. We Host.

OpsHost hoitaa palvelinten konfiguroinnin, ylläpidon, valvonnan 24/7 ja kaiken muun Ops-puolen pilviriippumattomasti. OpsHost-tiimimme toimii ja kehittää toimintaansa sisäisenä startuppina, jossa isossa roolissa ovat kumppanimme. Keskity koodaamiseen!

Siirry OpsHost -sivustolle