Planeetta Internet ostaa Servian kotisivuliiketoiminnan

Planeetta InternetPlaneetta Internet Oy on ostanut Servia Finland Oy:n kotisivuliiketoiminnan. Liiketoimintakaupan myötä Servian noin 500 asiakkuutta siirtyvät Planeetta Internetille. Myös Servian asiakaspalveluhenkilöstö siirtyy Planeetta Internetin palvelukseen.

Servia on käyttänyt Planeetta Internetin kapasiteetti-, ylläpito- valvontapalveluita kotisivupalveluidensa tuottamisessa vuodesta 2007. Kaupan myötä Planeetta Internet vastaa palveluiden teknisen ylläpidon lisäksi myös asiakaspalvelusta, teknisestä tuesta ja laskutuksesta.

Kaupalla Planeetta Internet vahvistaa kotisivupalveluiden valikoimaansa.

”Ostettu Servian kotisivuliiketoiminta parantaa mahdollisuuksiamme palvella kattavammin verkkotunnusliiketoiminnan asiakkaitamme. Jo olemassa olevien itsepalveluun perustuvien kotisivupalveluiden lisäksi voimme nyt tarjota räätälöidympiä projekteja.

Toimialallamme tulee jatkossakin tapahtumaan konsolidointia ja Planeetta Internet etsii jatkossakin aktiivisesti uusia ostokohteita. Yrityskaupat ovat hyvä tapa löytää osaavaa henkilökuntaa kasvavaan liiketoimintaamme ja toisaalta parantaa kannattavuutta kasvavien volyymien avulla”, sanoo Planeetta Internet Oy:n toimitusjohtaja Lauri Kasti.

”Pitkään kestäneen yhteistyön perusteella Planeetta oli luonnollinen jatkaja kotisivuliiketoiminnallemme. Asiakkaamme saavat jatkossakin ensiluokkaista asiakaspalvelua ja sivustot pysyvät luotettavaksi todetussa kotimaisessa palvelinkeskuksessa.

Olen tyytyväinen myös siihen, että kotisivuasiakkaitamme palvellut henkilöstömme pääsee kehittämään taitojaan Planeetan organisaatiossa.”, sanoo Servian hallituksen jäsen Jani Karhunen.

Planeetta Internet Oy:n tarjoamat palvelut jakautuvat verkkotunnus- ja hosting-liiketoimintoihin. Verkkotunnusliiketoiminta tarjoaa helppokäyttöisiä palveluita verkkotunnusten, sähköpostien ja kotisivujen hallintaan. Hosting-liiketoiminta kattaa kotimaisen joustavan palvelinkapasiteetin sekä asiantuntija-, ylläpito- ja tukipalvelut. Planeetta Internet on suomalainen toimivan johdon omistama vuonna 2002 perustettu yritys.

Servia Finland Oy kehittää ja myy internetpohjaisia sähköisen viestinnän ja kaupankäynnin ratkaisuja, joiden avulla pk-yritykset voivat tehostaa liiketoimintaansa. Servian ratkaisujen avulla yritykset voivat myydä ja markkinoida tehokkaammin, karsia kustannuksiaan, tehostaa liiketoimintaansa ja parantaa kannattavuuttaan.

Lisätietoja liiketoimintakaupasta:

Lauri Kasti, Planeetta Internet toimitusjohtaja, puh. +358 10 525 1458, lauri.kasti@planeetta.net