Asiakkaitamme

Asiakasreferenssit

Karhu Helsinki

Karhu Helsinki

Karhu Helsinki on rakentanut internet-, extranet-, ja intranet-palveluita yli 20 vuotta. He toteuttavat asiakkailleen tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä palveluita, joissa pohjana on Drupal-julkaisujärjestelmä ja avoin lähdekoodi.

www.karhuhelsinki.fi

Varusteleka

Varusteleka

Varusteleka on vuonna 2003 perustettu armeijatavaran erikoisliike. Varustelekan huippusuositun verkkokaupan palvelinkapasiteetin toimittaa Planeetta Internet.

www.varusteleka.fi

Management Events

Management Events

Management Events kokoaa yhteen ylimmän johdon päätöksentekijät ja heille ratkaisuja tarjoavat yritykset – tuottaen lisäarvoa molemmille osapuolille. Järjestämme vuosittain 180 tilaisuutta 11 eri maassa. Yrityksen palvelinjärjestelmää ylläpitää Planeetta Internet.

www.managementevents.com

City Dev LabsCity Dev Labs

City Dev Labs tekee noin kolmenkymmenen IT-rakennusmestarin voimin IT-järjestelmiä, jotka nostavat tuottavuutta ja joita on ilo käyttää. Yrityksen ydinosaamista ovat räätälöidyt, asiakaskohtaiset web-järjestelmät, mobiilisovellukset, verkkopalvelut, integraatiot, verkkosivut ja käyttöliittymäsuunnittelu.

citydevlabs.fi

MediasignalMediasignal Group

Mediasignal on vuodesta 1996 saakka toiminut asiantuntijayritys, joka tukee asiakkaitaan yhdistämällä liiketoiminnan, viestinnän ja teknologiaratkaisujen eri muotoja.
Palvelutarjontaan kuuluvat mm. verkkopalvelut, intranetit, verkkokaupat ja selainpohjaiset ohjelmistoratkaisut.

www.mediasignal.fi

Haaga-HeliaHaaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haaga-Helian verkkosivuja ylläpitää ja kehittää City Dev Labs.

www.haaga-helia.fi