Rikosuhripäivystys

Rikosuhripäivystys

Rikosuhripäivystys (RIKU) parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasian todistajan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla tukipalveluita. Rikosuhripäivystys on toiminut vuodesta 1994. Sitä ylläpitävät Suomen Punainen Risti, Ensi- ja turvakotien liitto, MIELI – Suomen mielenterveys ry, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Suomen Setlementtiliitto ja Kirkkohallitus. Toimintaa koordinoi valtakunnallisesti MIELI – Suomen mielenterveys ry.

Verkkosivuston uudistamisessa lähdettiin vaihtamaan vanhaa Siteupdate-julkaisujärjestelmää avoimen lähdekoodin WordPress-julkaisujärjestelmään. Samalla kun vanhat sivut siirrettiin lähes sellaisenaan uudelle alustalle, oli hyvä paikka päivittää myös ulkoasua. Lähtökohtana on aina asiakkaan tavoitteet sekä tavoitteita palveleva käyttökokemus. Lisäksi kiinnitettiin huomiota käyttäjäystävällisyyteen ja mobiilioptimointiin. Perushakukoneoptimointi kuuluu aina myös projektiin eli tarkistetaan tekniset ominaisuudet optimoinnin eli orgaanisen hakukonenäkyvyyden kannalta.

Verkkosivujen moitteeton toiminta vaatii aina säännöllistä ylläpitoa. Sitä työtä helpottaakseen Rikosuhripäivystys otti käyttöön Planeetan WordPress huolenpitopalvelun, jossa otamme vastuun WordPress-verkkosivujen ylläpidosta, tietoturvasta ja päivityksistä. Verkkosivustoa valvotaan 24/7, jotta ne pysyvät aina toiminnassa. Lisäksi erilaisiin pienkehitystöihin heillä on aina käytössään henkilö, joka pystyy auttamaan tai tekemään sisältömuutoksia sivustolle.

Rikosuhripäivystyksen verkkosivu-uudistus onnistui erinomaisesti. Projektin tavoitteena oli muuttaa sivut avoimen lähdekoodin alustalle, tehdä kevyt uudistus sivuston ilmeeseen ja parantaa vanhojen sivujen navigaatiota. Projekti eteni asiakkaan näkökulmasta vaivattomasti ja ammattitaitoisesti. Asiakkaan kysymyksiin ja tarpeisiin vastattiin nopeasti ja asiantuntevasti. Työskentely Planeetta Internetin kanssa on helppoa ja projektin lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä!

Sami Liukkonen
Viestintäpäällikkö, Rikosuhripäivystys

 

RIKOSUHRIPÄIVYSTYS RIKU.FI

 

Tarvitseeko kotisivusi päivitystä? Pyydä tarjous kotisivujen päivityksestä tai kokonaan uusista WordPress-kotisivuista!