Kotisivujen päivitys
Kotisivujen sisällöt ja tietoturva ajan tasalle

Nykyisten kotisivujen kehitys

Toteutamme olemassa oleviin sivustoihisi päivityksiä ja kehitystä suurempina kehitysprojekteina tai pienprojekteina. Aina ei ole tarpeen tehdä kokonaan uutta sivustoa, vaan nykyisiä sivuja päivittämällä voidaan päästä tavoitteisiin nopeammin ja huomattavasti edullisemmin.

Kotisivujen tietoturva- ja toimivuuspäivitykset

Jos kotisivujasi ei ole päivitetty tai ylläpidetty hetkeen kenenkään toimesta tai huomaat, että julkaisujärjestelmä pyytää päivityksiä, mutta et osaa niitä itse tehdä, voimme päivittää sivustosi ajan tasalle turvallisesti.

Sisältöpäivitykset ja uudistukset

Jos palvelusi ovat muuttuneet tai haluat viestiä niistä tehokkaammin ja tarvitset apua muutosten tekemiseen, autamme mielellämme!

Visuaalisen ilmeen uudistaminen

Se mikä näytti hyvältä viisi vuotta sitten ei välttämättä näytä siltä enää tänä päivä. Päivitämme tarvittaessa kotisivujesi ilmeen ja varmistamme moitteettoman toiminnan niin tietokoneella kuin mobiilissakin.

Lisäosat ja integraatiot

Kotisivuilla käytetään paljon erilaisia lisäosia ja laajennuksia toiminnallisuuksien lisäämiseksi. Pienimmillään lisäosat ovat sosiaalisen median laajennuksia tai lomakkeita, joilla asiakkaat voivat viestiä sinulle suoraan sivuilta. Toteutamme myös järeämmät integraatiot, joissa muodostetaan yhteyksiä kotisivuilta eri järjestelmiin.

Verkkokaupan toteutus kotisivuille

Kotisivut voivat pelkän markkinoinnin sijaan toimia suoraan kauppapaikkana. Varmista että tuotteita ja palveluitasi tarvitsevilla on helppoa ostaa palveluitasi. Autamme kaupan pystyttämisessä sekä maksu- ja toimituspalveluiden käyttöönotossa.

Onko sivustollasi huono hakukonenäkyvyys? Tutustu hakukoneoptimointiimme.

Pyydä tarjous kotisivujen päivityksestä

Tutustu tekemiimme kotisivuihin