Planeetta Nimipalvelu

Planeetta Nimipalvelu

Kun hankit verkkotunnuksen osoittamaan jo olemassa olevaan sivustoon tai varaat sen odottamaan myöhempää käyttöä, tarvitset verkkotunnuksen lisäksi Planeetta Nimipalvelu -palvelun.

Seuraavat palvelumme sisältävät nimipalvelut yhdelle verkkotunnukselle:

Kun haluat liittää samaan palveluun useamman verkkotunnuksen, tarvitset lisäverkkotunnuksille Planeetta Nimipalvelu -palvelun.

Hallitse verkkotunnuksen nimipalveluja

Helppokäyttöisellä hallintapaneelilla voit hallita itsenäisesti verkkotunnuksen nimipalveluja sekä ohjata verkkotunnuksen kotisivupyynnöt ja sähköpostiviestit johonkin toiseen määrittelemääsi osoitteeseen. Esimerkiksi www.tuotteesi.fi-osoitteen voi ohjata www.yrityksesi.fi/tuote/ osoitteeseen.

Voit valita Planeetta Nimipalvelu -palvelun verkkotunnuksen tilauslomakkeessa.

Planeetta Nimipalvelu -palvelun nimi oli aiemmin Sukkula-nimipalvelu.

Planeetta Nimipalvelupaketti

Planeetta Nimipalvelupaketti -palvelussa voit ostaa nimipalvelut 10 kappaleen erissä, rekisteröidä uusia verkkotunnuksia ja hallinnoida niiden nimipalveluja.

Palvelu otetaan käyttöön hallintapaneelista. Päästäksesi hallintapaneeliin sinulla tulee olla käytössäsi jokin Planeetta Internetin palvelu. Palvelun tilaaminen kotisivujemme kautta ei tällä hetkellä ole mahdollista. Mikäli tarvitset palvelusta lisätietoa, ota yhteyttä myyntiimme.

Lue blogissamme: Domainin ohjaukset DNS-tietueilla