Palveluiden hallintaan kirjautuminen

Aiemmat Neutech-sivustolla toimineet tunnuksesi eivät toimi uudistuneessa hallinnassa.
Tässä ohjeet salasanan määrittämiseksi ja uuteen hallintaan kirjautumiseen.

Huom. Hallintaosoitteen vaihtumisella ei ole vaikutusta itse palveluiden toimintaan. Myös webmailin kirjautumisosoite (https://posti.neutech.fi/), käyttäjätunnus ja salasana pysyvät ennallaan.

1. Kirjautuminen ensimmäisen kerran tai unohtunut salasana

• Mene sivulle: kauppa.planeetta.fi/password/reset
  • Kirjoita kenttään käyttäjätunnuksesi (sähköpostiosoitteesi) ja paina lähetä-painiketta
  • Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset määrittelemään salasanan
  • Kun olet määritellyt/vaihtanut salasanan, kirjaudut samalla automaattisesti hallintaan. Voit kirjautua ulos hallintasivun valikosta

Huom. Käyttäjätunnuksena käytettävä sähköpostiosoite tulee olla sama jolla tili on perustettu. Jos et tiedä millä sähköpostillasi tunnus on luotu voit 1) tarkistaa sen siirron yhteydessä lähettämästämme sähköpostista 2) kokeilla kenttään eri osoitteitasi ja tarkistaa saatko linkin sähköpostiisi 3) kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme.

2. Kirjautuminen hallintaan jatkossa/normaalisti

• Hallintaan kirjaudutaan Planeetan sivustolta: planeetta.fi/omat-palvelusi/
  • Valitse kohta ”Kirjaudu WHMCS/cPanel -hallintapaneeliin”
  • Käyttäjätunnus: Hallintaan liitetty sähköpostiosoitteesi
  • Salasana: Määrittelemäsi salasana
  • Klikkaa Kirjaudu-painiketta