Miten saat lisää asiakkaita hakusanamainonnalla jouluhulinan keskellä?

Miten saat lisää asiakkaita hakusanamainonnalla jouluhulinan keskellä?

Tavoita enemmän ja potentiaalisempia asiakkaita kohdistetulla hakusanamainonnalla jouluna

Black Fridayn ja Cyber Mondayn on takana ja joulun mainonta on jo täydessä vauhdissa eri markkinointikanavissa.

Kohdennetulla some- ja display-mainonnalla saat tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneita käyttäjiä houkuteltua sivustollesi, mutta et todennäköisesti tavoita niitä, jotka hakevat ostoaikeissa tuotettasi tai palveluasi. Siis niitä, jotka ovat ostohousut jalassa ja pankkikortti kädessä ostamassa joululahjoja.

Tavoitat varmimmin nämä ostoaikeissa olevat asiakkaat hakusanamainonnalla, jolloin he ovat Googlettamassa mistä löytävät haluamansa lahjan parhailla ehdoilla. Voit määrittää milloin mainoksiasi näytetään valitsemallasi avainsanoilla ja paljon olet valmis maksamaan mainonnasta päivässä.

Lue lisää miten mainostat yritystäsi, tuotteita tai palvelujasi Googlen hakutuloksissa hakusanamainonnalla

TUTUSTU LISÄÄ HAKUKONEMARKKINOINTIIN