Opus Business Park – sijainti ratkaisee toimitilojen vuokraamisessa myös verkossa

Opus Business Park – sijainti ratkaisee toimitilojen vuokraamisessa myös verkossa

Kirjoittaessasi Googleen ”Toimitilat Helsinki” listautuu yhteensä 4 660 000 tulosta ja lisäämällä hakuun ”Herttoniemi” on tulos vieläkin 76 400 hakutulosta. Kilpailu on kovaa toimitilojen tarjonnan suhteen. Täten selkeys siitä mitä tarjotaan, millä sijainnilla ja millä hinnalla ovat oleellisia asioita. Unohtamatta tarjottavia palveluita ja muita lisäarvotekijöitä.

Opus Business Park uudisti verkkosivustonsa kuukaudessa

”Opuksen ilme haluttiin pitää edelleen konstailemattoman selkeänä, mutta halusimme kevyttä faceliftiä esimerkiksi videoiden muodossa. Lisäksi halusimme korostaa myös erinomaista sijaintiamme, sillä meillehän pääsee kätevästi niin autolla, metrolla, pyörällä tai vaikka veneellä”, naurahtaa Opus Business Parkin aurinkoinen toimitusjohtaja Tuija Kulmala. Verkkosivusto toteutettiin edellisen tapaan WordPressillä, joka mahdollista nopean ja nykyaikaisen toteutuksen. Projektin kesto oli noin yksi kalenterikuukausi aloituskokouksesta julkaisuun.

https://www.opusbusinesspark.fi

SEM-markkinoinnin starttaus uuden verkkosivuston myötä

Kaikilla toimijoilla ei ole mahdollisuutta ajan tai resurssien puitteissa orgaanisen näkyvyyden parantamiseen verkossa aktiivisen sisällöntuotannon ja esimerkiksi linkityksien avulla sosiaalisessa mediassa. Tähän tarvitaan myös aikaa ja paneutumista, sekä toisaalta nopeaa reagointivalmiutta ajankohtaisiin asioihin. Kilpailu on kuitenkin kovaa potentiaalisten asiakkaiden saavuttamisessa verkossa toimialasta riippumatta ja tällöin on otettava käyttöön toimenpiteitä, jotka huolehtivat palveluiden löytymisestä verkossa suuren tarjonnan keskellä. Hakukonemarkkinointi on luonteva apu tällaiseen tilanteeseen, vaikkakin ihmiset luottavat enemmän orgaanisiin kuin maksettuihin hakutuloksiin.

Miksi SEM-markkinointi?

Hakukonemarkkinointi (SEM, Search Engine Marketing) on maksettua mainontaa verkossa, se toimii jatkumona hakukoneoptimoinille (SEO, Search Engine Optimization). SEM:in ja SEO:n avulla pyritään kasvattamaan organisaation verkkosivuston kävijämääriä ja sitä kautta saada uusia asiakkaita ja vahvistaa yrityksen tunnettavuutta.

SEM-mainonta on erittäin kannattavaa, koska:

  • Ajoitus: Oikeilla avainsanoilla ostopäätöstä tekevä asiakas näkee mainoksen.
  • Kohdentaminen: Mainos voidaan kohdentaa mm. alueellisesti ja kiinnostuksen kohteisiin liittyen.
  • Laadukkuus: Maksat laadukkaista kävijöistä verkkosivuilla. Mainoksen ja sisällön on kohdattava.
  • Mitattavuus: Näet mihin hintaan ja millaisin tuloksiin mainokset ovat johtaneet.
  • Muokattavuus: Muutokset mainontaan ovat helposti tehtävissä esimerkiksi testiajan jälkeen.

Mikäli olet kiinnostunut hakukoneoptimoinnista, niin ole rohkeasti yhteydessä!
TUTUSTU HAKUKONEMARKKINOINNIN PALVELUIHIMME