Palvelin

Palvelin joustavasti palveluna

Kotimaiset Windows- ja Linux-palvelimet luotettavasti IaaS-pilvipalveluna. Skaalautuva pilvipalvelin on edullinen ja nopea tapa hankkia palvelin.

Valitse Linux tai Windows -käyttöjärjestelmä

Helppo palvelimen hallinta

Selainpohjaisesta hallinnassa voit mukauttaa resursseja ja määrittää palomuuraukset. Hallinnasta seuraat myös resurssien käyttöä, tarvittaessa uudelleen käynnistät palvelimen tai perustat uusia palvelimia.

Varmuuskopiointi ja luotettavuus

Palveluun sisältyy varmuuskopiointi seitsemän päivän palautettavuudella. Korkean käytettävyyden ympäristö (HA) takaa palvelimellesi varman toiminnan.

Suomalainen virtuaalipalvelin

Palvelu ylläpidetään Suomessa, kotimaisen henkilökunnan voimin. Saat meiltä myös ylläpito- tuki- ja valvontapalvelut joilla vähennät tarvetta omalle IT-ylläpidolle ja valvonnalle.

Vastuullisesti tuotettua palvelua

Planeetta on vastuullinen toimija ja haluamme tehdä oman osamme ilmaston hyväksi. Pyrimme minimoimaan palveluidemme tuottamiseen käytettyjen palvelinsalien hiilidioksidipäästöt ja huomioimaan energiatehokkaan toiminnan. Käytämme niissä palvelinsaleissamme uusiutuvaa energiaa, missä voimme vaikuttaa itse sähkön alkuperään, muutoin mitätöimme hiilidioksidipäästöt CO2Esto-palvelun kautta.

Apua palvelimen valintaan

Tarvitsetko apua palvelimen määrittelyssä tai haluatko keskustella sopivasta ratkaisusta? Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme.