Tuotanto

Tuotanto

Alustana maailman suosituin ja helppokäyttöinen WordPress

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jolla on tehty jo yli neljännes maailman verkkosivuista. WordPressin suosio johtuu yleisesti sen helppokäyttöisyydestä, kehittyvyydestä, laajennettavuudesta sekä avoimesta lähdekoodista, jonka takia alusta ei siis maksa mitään. WordPress-sivustot soveltuvat yrityksen kuin yrityksen verkkosivuiksi, verkkokaupaksi, blogi tai uutissivustoksi.

Juuri näistä syistä me käytämme WordPressiä julkaisujärjestelmänä verkkosivustoja rakentaessa.

Meille on tärkeätä

  • Kommunikoida selkeästi asiakkaidemme kanssa
  • Toteuttaa onnistuneita verkkosivuratkaisuja
  • Asiakkaamme ovat tyytyväisiä
  • Vastata asiakkaan haasteisiin

Julkaisun jälkeen me huolehdimme ja kehitämme.

Emme jätä asiakasta sivuston julkaisun jälkeen oman onnensa nojaan vaan pidämme asiakkaaseen säännöllisesti yhteyttä sivuston kehitykseen liittyen. Tarjoamme myös huolenpitopalvelun, joka pitää huolen sivustonne jatkuvuudesta.

Projektin kulku

Kun kartoitus ja määrittely on taputeltu loppuun aloitamme projektin tuotannon.

Lue lisää kartoituksesta, määrittelystä ja visuaalinen ulkoasusta suunnittelusta.

Tekninen toteutus

Ohjelmoijamme taittavat verkkosivuston ulkoasun ilmeen suunnittelun pohjalta. Sivuston ulkoasu optimoidaan näyttämään ja toimimaan myös erilaisilla mobiililaitteille.

Ohjelmoimme erilaisia toiminnallisuuksia verkkosivuille kuten verkkokaupan, lomakkeet, kuvagallerian, tapahtumakalenterin tai blogin asiakkaan toiveiden mukaisesti. (Lista erilaisista toiminnallisuuksista?)

Suoritamme verkkosivuille aina teknisen hakukoneoptimoinnin, jonka avulla verkkosivu suoriutuu mahdollisimman hyvin hakutuloksissa.

Verkkosivustoja hyödynnetään nykyään aina vaan enemmän luomalla integraatioita erilaisiin palveluihin, jonka avulla viedään tietoa palvelusta toiseen. Integraatioita ovat esimerkiksi kävijäseuranta Google Analytics -palveluun, verkkokaupoissa verkkomaksut ja toimitukset.

Kun tekninen toteutus on viimeistelty, käymme verkkosivun läpi ja testaamme jokaisen kohdan ja toiminnallisuuden.

Koulutus

Ennen sivuston julkaisemista pidetään sisältöä ylläpitäville henkilöille koulutus asiakkaan tai Planeetan tiloissa. Yksi koulutus / sivusto sisältyy toimitukseen, lisäkoulutukset erikseen sopien. Koulutuksia voidaan pitää myös etäyhteydellä.

Julkaisu

Kun sivusto on teknisesti toteutettu ja koulutus käyty läpi on julkaisun aika. Me huolehdimme, että sivustosi julkaisu sujuu ongelmitta ottamalla huomioon mahdolliset muutokset verkkotunnuksessa, ohjauksissa ja muissa teknisissä asioissa.


→ Pyydä tarjous kotisivuista

→ Tutustu integraatioihin