Tuotanto

Tuotanto:

Alustana suosittu WordPress

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jolla on tehty jo yli neljännes maailman verkkosivuista. WordPressin suosio johtuu yleisesti sen helppokäyttöisyydestä, kehittyvyydestä, laajennettavuudesta sekä avoimesta lähdekoodista, jonka takia alusta ei siis maksa mitään. WordPress-kotisivut soveltuvat yrityksen kuin yrityksen kotisivuiksi, verkkokaupaksi, blogi tai uutissivustoksi.

Juuri näistä syistä me käytämme WordPressiä julkaisujärjestelmänä kotisivuja rakentaessa.

Meille on tärkeintä

  • Kommunikoida selkeästi asiakkaidemme kanssa
  • Toteuttaa onnistuneita WordPress kotisivuja
  • Asiakkaamme ovat tyytyväisiä
  • Vastata asiakkaan haasteisiin

Julkaisun jälkeen me huolehdimme ja kehitämme.

Emme jätä asiakasta sivuston julkaisun jälkeen oman onnensa nojaan vaan pidämme asiakkaaseen säännöllisesti yhteyttä sivuston kehitykseen liittyen. Tarjoamme myös huolenpitopalvelun, joka pitää huolen sivustonne jatkuvuudesta.

Projektin kulku

Kun kartoitus ja määrittely on taputeltu loppuun aloitamme projektin tuotannon.

Lue lisää kartoituksesta, määrittelystä ja visuaalinen ulkoasusta suunnittelusta.

Tekninen toteutus

Ohjelmoijamme taittavat kotisivun ulkoasun ilmeen suunnittelun pohjalta. Sivuston ulkoasu optimoidaan näyttämään ja toimimaan myös erilaisilla mobiililaitteille.

Ohjelmoimme erilaisia toiminnallisuuksia kotisivuille kuten verkkokaupan, lomakkeet, kuvagallerian, tapahtumakalenterin tai blogin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Suoritamme kotisivuille aina teknisen hakukoneoptimoinnin, jonka avulla kotisivu suoriutuu mahdollisimman hyvin hakutuloksissa.

Kotisivuja hyödynnetään nykyään aina vaan enemmän luomalla integraatioita erilaisiin palveluihin, jonka avulla viedään tietoa palvelusta toiseen. Integraatioita ovat esimerkiksi kävijäseuranta Google Analytics -palveluun, verkkokaupoissa verkkomaksut ja toimitukset.

Kun tekninen toteutus on viimeistelty, käymme kotisivun läpi ja testaamme jokaisen kohdan ja toiminnallisuuden.

Koulutus

Ennen sivuston julkaisemista pidetään sisältöä ylläpitäville henkilöille koulutus asiakkaan tai Planeetan tiloissa. Yksi koulutus / sivusto sisältyy toimitukseen, lisäkoulutukset erikseen sopien. Koulutuksia voidaan pitää myös etäyhteydellä.

Julkaisu

Kun sivusto on teknisesti toteutettu ja koulutus käyty läpi on julkaisun aika. Me huolehdimme, että sivustosi julkaisu sujuu ongelmitta ottamalla huomioon mahdolliset muutokset verkkotunnuksessa, ohjauksissa ja muissa teknisissä asioissa.


→ Pyydä tarjous kotisivuista

→ Tutustu integraatioihin