WordPressin päivittäminen

Tarjoamme Softaculous-hallinnan kautta helpon tavan päivittää WordPressin ja muut sisällönhallintajärjestelmät. WordPressin päivittäminen onnistuu muutamalla klikkauksella, eikä vaadi erityistä osamista. Suosittelemme tekemään päivitykset säännöllisesti kuukauden välein.

Varmista ennen päivittämistä:

• Sinulla on varmuuskopio sivustostasi
  • Sinulla on webhotellissa tarpeeksi tallennustilaa.Vapauta tallennustilaa tai päivitä tarvittaessa suurempaan.

Huomaathan, että WordPress 5.2-versio vaatii PHP-versioksi 5.6 tai uudemman. Voit vaihtaa PHP-versiota cPanelista.

Päivitys manuaalisesti

Kirjaudu cPanel-hallintaan ja valitse cPanel-hallinnasta Softaculous App Installer.

Valitse Asennetut sovellukset ja klikkaa päivityskuvaketta (sininen ikoni)

Valitse Luo varmuuskopio, niin voit palauttaa tämän mikäli päivityksessä tapahtuu virhe tai sivu ei toimi päivityksen jälkeen toivotulla tavalla.

Valitse Luo varmuuskopio, niin voit palauttaa tämän mikäli päivityksessä tapahtuu virhe tai sivu ei toimi päivityksen jälkeen toivotulla tavalla. Varmista että webhotellissa on tarpeeksi tallennustilaa varmuuskopiolle.

Valitse Päivitä ja odota että päivitys on valmis

Valitse Päivitä ja odota että päivitys on valmis.

Testaa lopuksi sivuston toimintaa.

Automaattinen päivitys

Automaattinen päivitys on helppo tapa pitää WordPress ajantasalla.

Voit ottaa automaattisen päivityksen Softaculous-hallinnasta kohdassa Asennetut sovellukset -> Muokkaa (kynä kuvake).

Aseta päivitysasetukset ja tallenna asetukset.

Voit ottaa automaattisen päivityksen Softaculous-hallinnasta kohdassa Asennetut sovellukset -> Muokkaa