Webhotellipaketin päivittäminen

Tässä ohjeessa neuvotaan kuinka voit päivittää palvelupakettia Planeetan hallintapaneelista.

Sinun tulee kirjautua ensin Planeetan hallintapaneliin Planeetan tunnuksilla. Käyttäjätunnus on sama kuin sähköpostiosoitteesi, johon saat meiltä esimerkiksi laskun.

Valitse hallintapaneelin etusivulla “Palvelut” tai valikosta Hallinta -> Omat palvelut

Valitse hallintapaneelin etusivulla vasemman puolen valikosta “Palvelusi”. Halutun palvelun kohdalla valitse oikealla puolella näkyvä Manage Product.

Palvelupaketin vaihtaminen onnistuu nyt vasemmalla näkyvällä Upgrade/Downgrade -painikkeella.

Valitse paketti, johon haluat vaihtaa sekä laskutuskausi palvelulle. Lopuksi jatka valitsemalla Valitse tuote.

Tarkista tilausvahvistus ja vahvista tilaus. Päivityksen hinta lasketaan jäljellä olevan laskutuskauden sekä uuden paketin erotuksen mukaisesti. Suosittelemme verkkomaksua, jossa maksusuoritus kirjatuu meille välittömästi ja päivitetty palvelu on heti maksun jälkeen käytössäsi.