Tietoa laskuista

Laskut ovat nähtävillä ja maksettavissa hallintapaneelissa.

Lähetämme laskuista ilmoituksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen pääsääntöisesti noin 25 päivää ennen eräpäivää. Muistutamme avoimista laskuista myös eräpäivän jälkeen sähköpostilla.

Asiakkaan velvollisuutena on huolehtia, että hallintapaneelissa asiakkaan yhteystiedot ovat ajan tasalla. Erityisen tärkeää on huolehtia, että sähköpostiosoite on ajan tasalla, sillä lähetämme laskut ja tiedotteemme sähköpostitse.

Maksamaton lasku sulkee palvelun automaattisesti

Jos lasku ei näy maksettuna järjestelmässä reilun viikon kuluttua eräpäivästä, sulkeutuvat palvelut automaattisesti.

Jos erääntynyt lasku koskee uusittavaa verkkotunnusta, ei verkkotunnusta uusita.

Suljetut palvelut palautuvat toimintaan automaattisesti, kun maksusuoritus kirjautuu meille. Verkkotunnukset uusitaan automaattisesti, jos maksusuoritus on kirjattu viimeistään verkkotunnuksen suoja-aikana. Lisätietoa verkkotunnuksen uusimisesta

Suosittelemme käyttämään verkkomaksua, sillä tällä maksutavalla maksusuoritukset kirjautuvat meille heti kun maksutapahtuma on suoritettu. Mikäli verkkotunnus on vanhentunut, saat lisätietoa sen uusimisprosessista täältä. Mikäli verkkotunnus on palautustilassa, sen aktivoiminen voi tuoda lisäkustannuksia.

Mikäli käytät tilisiirtoa, huomioi että maksusuoritus kirjautuu järjestelmäämme vasta muutaman pankkipäivän päästä. Avaamme palvelut automaattisesti, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.