Sähköpostilaatikon luominen

Sähköpostilaatikot lisätään cPanelista (ohje: kirjautuminen cPaneliin).

Aloita cPanelista valitsemalla kohdan Sähköpostitilit
Aloita cPanelista valitsemalla kohta Sähköpostitilit.
Sähköpostitilit -sivulla näet jo luodut tilit ja voit luoda uuden tilin painamalla oikean reunan +CREATE / +LUO -painiketta.

Syötä kenttiin uuden sähköpostin alkuosa ennen @-merkkiä, salasana ja määritä laatikon koko
Syötä kenttiin uuden sähköpostin alkuosa ennen @-merkkiä, salasana ja määritä laatikon koko. Klikkaa lopuksi Tilin luonti.

Nyt tili on luotu ja voit kirjautua sähköpostiin suoraan selaimellasi osoitteesta webmail.omadomain.jotain tai asentaa se sähköpostin sähköpostiohjelmaasi. (linkki ohjeeseen)