Uudet webhotellituotteet julkaistu

Uudet webhotellituotteet julkaistu

Planeetalla uudet webhotellit ja kauppa

Planeetta on avannut uuden verkkokaupan 30.4. helpottamaan palveluiden ostoa. Kaupassa on mm. uusia maksutapoja. Verkkomaksulla saat palvelut heti käyttöön.

Tällä hetkellä kaupasta löytyvät verkkotunnukset ja uusitut webhotellituotteet. Webhotellimme sisältävät aiempaa enemmän levytilaa, suorituskykyä sekä uudemman ja monipuolisemman halllintapaneelin. Kaikki webhotellimme ovat WordPress-optimoituja ja sisältävät ilmaisen SSL-sertifikaatin.

Lisää suorituskykyä

Mikäli sivustosi suorituskyvyn tarve lisääntyy esimerkiksi kävijämäärien kasvaessa, saat tehoa helposti lisää päivittämällä webhotellin isompaan. Suorituskykyä nostetaan kasvattamalla CPU-tehoa, muistia, levyn nopeutta sekä sallittujen yhtäaikaisten prosessien määrää.  Nykyisille asiakkaillemme teemme siirron uuteen webhotelliin maksutta.