Planeetta kasvaa yritysostolla

Planeetta kasvaa yritysostolla

Planeetta osti Suomen Hostingpalvelun ja Domainhotellin

Hosting- ja verkkopalveluiden asiantuntijayritys Planeetta Internet Oy on 2.4.2020 allekirjoittanut sopimuksen Suomen Hostingpalvelu Oy:n ja Domainhotelli Oy:n koko osakekannan ostamisesta.

Hostingpalvelulla on vahva asema Suomen markkinoilla, ja se on tunnettu nopeista ja sujuvista yhteyksistään sekä laadukkaasta asiakaspalvelustaan. Yrityksen keskittyminen asiakastyytyväisyyteen on ollut tärkeä menestystekijä yrityksen jatkuvaan kasvuun jo vuodesta 2008. Vuonna 2015 perustettu Domainhotelli on nopeimmin kasvava verkkotunnusten rekisteröijä Suomessa. Hostingpalvelulla ja Domainhotellilla on yhdessä yli 40 000 asiakasta.

”Meille Planeetalla hyvä asiakaskokemus on tärkeää. Hostingpalvelun vahva kasvu tyytyväisten asiakkaiden myötä tuo meille tähän tavoitteeseen hyvää lisäarvoa. Asiakkaiden kokonaisvaltainen palveleminen Suomessa kotimaisilla kielillä on edelleen tavoite, joka tuo asiakkaat ja meidät päivittäin yhteen. Planeetta on helppo valita yhteistyökumppaniksi erilaisiin webhostingin, kotisivutuotannon ja lisäarvopalvelujen hankkeisiin tulevaisuudessakin. Kaupan myötä Planeetalla on yli 40 työntekijää ja 60.000 asiakasta Suomessa.” kertoo Planeetta Internetin maajohtaja Jarkko Åström.

”Nyt oli oikea aika myydä yrityksemme, kun hosting-liiketoiminnan vahvistaminen jatkuu. Me olemme iloisia löydettyämme ostajan, joka arvostaa asiakkaitamme ja työntekijöitämme”, sanoo Manu Paajanen Suomen Hostingpalvelu Oy:n perustajajäsen ja toimitusjohtaja sekä Domainhotelli Oy:n perustajäsen.

Yritysosto on osa Loopia Groupin kasvustrategiaa Pohjoismaissa sekä Itä-Euroopassa. ”Hostingpalvelun vahva osaaminen ylivoimaisen asiakaskokemuksen ja älykkäiden verkkotunnuspalveluiden luomisessa täydentävät hyvin Loopia Groupin liiketoimintaa. Lisäksi yritysosto tukee tavoitettamme rakentaa vahva ja kestävä teknologiayritys, joka tuottaa erinomaisen asiakaskokemuksen, teknologisia innovaatioita sekä loistavan paikallisen tuen pk-yrityksille ja yrittäjille läpi Euroopan”, sanoo Loopia Groupin toimitusjohtaja Sara Laurell.

 

Lisätietoja: Maajohtaja/Head Of Finland, Jarkko Åström, 010 5251 458, jarkko.astrom@planeetta.fi

 

Planeetta Internet Oy on vuonna 2002 perustettu hosting- ja verkkopalveluiden asiantuntijayritys ja on osa Loopia Groupia.

Loopia Group on innovatiivinen eurooppalainen verkko- ja hosting-palveluita tarjoava yritys, jonka liiketoiminta keskittyy pääasiassa Ruotsiin, Suomeen, Tsekkeihin ja Slovakiaan. Loopia tarjoaa palveluja asiakkailleen myös Saksassa, Isossa-Britanniassa, Unkarissa, Alankomaissa, Norjassa, Serbiassa ja Espanjassa. Yrityksen tärkeimmät brändit ovat Loopia, Active24, Websupport ja Planeetta.