Marttiini nostaa hattua Planeetan osaamiselle. Tutustu asiakaskokemukseen.

Marttiini nostaa hattua Planeetan osaamiselle. Tutustu asiakaskokemukseen.

Toteutimme ja olimme sparraamassa Marttiinille palvelua, jossa heidän asiakkaansa voivat suunnitella ja tilata itse suunnittelemansa puukon.

Asiakkaalla oli visio palvelun luonteesta, sekä hahmotelma käyttöliittymästä: Internetissä toimiva helppokäyttöinen palvelu, jossa verkkokaupan käyttäjä voi itse suunnitella ja tilata toiveidensa mukaisen puukon. Tarve oli nimenomaan tekniselle toteutukselle itse ohjelmakoodin toteutuksessa, testaamisessa sekä ylläpidossa. Tarvittava graafinen osaaminen oli asiakkaan puolella jo valmiina.

Tutustu asiakaskokemukseen

Asiakkaalla on pitkällä tähtäimellä tavoite toteuttaa projektiin hallintapaneeli, jonka kautta muutosten tekeminen tuotteisiin olisi jatkossa helpompaa. Asiakkaan kanssa keskusteltuamme tulimme tulokseen, että se on järkevintä toteuttaa tuossa mittakaavassa myöhemmin lisäprojektina. Täten projektit voidaan pitää järkevän kokoisina ja kehitys ketteränä. Tuleva hallintapaneeli otettiin huomioon kehityksessä jo tässä vaiheessa, jotta sen toteutus jatkossa olisi mahdollisimman helppoa ja mutkatonta.

Asiakas halusi täydet oikeudet projektiin tuotettuihin materiaaleihin, mukaan lukien tuotettuun ohjelmakoodiin. Näin heillä ei olisi pelkoa jäämisestä ns. toimittajaloukkuun. Tämä ei ollut ongelma, vaan päinvastoin kannustimme asiakasta tähän alusta asti. Ohjelmakoodi on tuotettu nimenomaan tätä projektia varten, ja koska luotamme tekemisemme laatuun ja asiakkaan tyytyväisyyteen, emme näe syytä olla antamatta lähdekoodeja asiakkaalle.

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas, joka tilaa jatkokehitystä ja ylläpitoa meiltä sen vuoksi, että hän on tyytyväinen toimintaamme, eikä siksi että hän on toimittajaloukussa.

Marttiini Custom on hieno näyte siitä, kuinka räätälöity ohjelmistoprojekti voi olla onnistunut kokemus sekä toimittajalle että asiakkaalle. Avoimin mielin toteutettu hanke, jossa kummankin osapuolen yhteinen tavoite tehdä paras mahdollinen toteutus asiakkaan vision perusteella, johtaa erinomaiseen lopputulokseen.

Tahdomme kiittää Marttiini Oy:tä erinomaisesta projektista.

Tutustu Marttiini Custom -palveluun

Tutustu Marttiini Custom -referenssiin