Boardman

Boardman

Boardman on osaamisverkosto, joka on ollut Suomessa toimivien yritysten ja päätöksentekijöiden menestyksen asialla vuodesta 2002 alkaen. Yrityksen tavoitteena on kehittää aktiivisen omistajuuden ja hallitustyöskentelyn osaamista Suomessa luomalla sekä jakamalla uutta tietoa omistajien, hallituksen ja johdon yhteistyön ja päätöksenteon tueksi.

Palvelut

WordPress-verkkosivut ja WordPress-ylläpito

Asiakkaan tarve ennen projektia

Boardman halusi uudistaa verkkosivunsa nykyaikaisemmaksi ja parantaa niiden käyttökokemusta. Toiveena oli päivittää verkkosivut palvelemaan yrityksen asiakkaita entistä paremmin huomioimalla erityisesti heidän käyttötottumuksiaan ja tarjoamalla sivuilla heitä kiinnostavaa sisältöä muun muassa blogikirjoituksilla sekä muilla Boardmanin alansa asiantuntijuutta korostavilla mediasisällöillä. Lisäksi yrityksen verkkosivujen tehtävänä on pääsääntöisesti toimia viestintäkanavana sekä tuottaa yhteydenottoja.

Ratkaisumme

Lähdimme tekemään sivustosta pelkistettyä, mutta ulkoasultaan tyylikästä kokonaisuutta, joka sopii asiakkaan yritysilmeeseen täydellisesti ja palvelee heidän liiketoimintaansa juuri halutulla tavalla. Suunnittelimme ja toteutimme asiakkaallemme uudet ja modernit verkkosivustot WordPress-alustalle, jonka avulla asiakkaan on tulevaisuudessa helppo ylläpitää ja päivittää myös itse verkkosivujensa sisältöjä.

Boardman.fi