Web-analytiikka
Paranna asiakaskokemusta datalla

Web-analytiikka

Käytännössä analytiikka tarkoittaa yksityiskohtaista tietoa käyttäjistä. Web-analytiikalla voidaan helposti selvittää mistä ja millä laitteilla sivustollasi vieraillaan sekä kuinka vierailijat käyttäytyvät sivustollasi. Voit esimerkiksi seurata millä hakusanoilla sivustollesi löydetään, mikä on käyttäjän sijainti, kieli ja laite, jota he käyttävät.

Analytiikalla voidaan seurata erilaisia tavoitteita, esimerkiksi vierailuja tietyllä sivulla, lomakkeiden täyttämistä tai ostotapahtumia. Kun tavoitteita seurataan, tiedät mitkä toimenpiteet ovat tuloksellisia ja voit lisätä panostusta näihin kanaviin tai kohderyhmiin.

Verkkosivua tulee kehittää jatkuvasti myös julkaisun jälkeen ja analytiikka on tähän korvaamaton työkalu. Näet mihin ostotapahtumat keskeytyvät ja onko vika sisällöissä vai palveluiden löydettävyydessä. Näin voit keskittää muutokset sinne mistä niillä saadaan eniten tuloksia.

Suunnittelemme ja rakennamme asiakkaillemme visuaalisia analytiikkaraportteja käyttäen Googlen Data Studiota. Dataa voidaan tuoda useasta järjestelmästä mm. kaikista Google palveluista (Analytics, Ads, Sheets, YouTube, Search Console) sekä muista lähteistä. Analytiikkaraportteja voit seurata reaaliajassa helposti suoraan jaettavan linkin kautta tai ajastettuina sähköpostiviesteinä.

 

Selkeä ja havainnollinen kuva web-analytiikastasi!

  • Säästä aikaa – kaikki web-analytiikka yhdessä raportissa (kotisivut, markkinointi ja sometilit)
  • Selkeä – Data havainnollisesti visualisoituna (taulukot, kaaviot, maantieteelliset kartat ym.)
  • Räätälöity – Analytiikka koostettuna toiveidesi mukaan

 

Perusanalytiikka

Perusanalytiikka sisältää tietoa Googlen tärkeimmistä palveluista Analytics, Search Console ja My Business. Perusanalytiikassa on tiedot sivustosi kävijöistä ja -hakukonenäkyvydestä sekä yrityksesi paikallisesta näkyvyydestä.

  • Google Analytics – Sivuston kävijäseuranta
  • Google Search Console – Sivuston näkyvyys
  • Google My Business – Paikallinen yrityksen näkyvyys

Hinta 50€ / kk + käyttöönotto 300€

KATSO PERUSANALYTIIKAN DEMO

 

Tilaa Perusanalytiikka!