Webmailin ulkoasun mukauttaminen

Mukauta Planeetta Sähköpostisi web-käyttöliittymän ulkoasua vaihtamalla väriteemaa ja sähköpostinäkymän asettelua. Halutessasi voit käyttää aikaisemmista versioista tuttua ulkoasua.

1. Väriteeman vaihtaminen

Sähköpostin väriteeman vaihtaminen on helppoa. Oletusteemana on vaalea sininen.

Planeetta Sähköposti

1. Klikkaa ylhäältä oikealta sähköpostiosoitettasi/nimeäsi jolloin valikko avautuu.

2. Klikkaa  valikosta ”Vaihda teema” ja valitse väri.

2. Sähköpostinäkymän asettelu

Mukauta sähköpostinäkymässä miten aktiivisena oleva sähköpostiviesti näytetään. Voit poistaa lukuruudun käytöstä, määrittää sen oikealle tai alhaalle.

Jos poistat lukuruudun käytöstä saat sähköpostiviestin näkyviin kaksoisklikkaamalla sähköpostia listalta.

Allekirjoituksen lisääminen

1. Klikkaa ylhäältä oikealta sähköpostiosoitettasi/nimeäsi. Valitse ”Asetukset”

2. Valitse vasemmasta valikosta ”Sähköposti”

3. Määrittele ”Lukuruutu” otsikon alta kuinka postissa näytetään sähköpostinäkymässä.

• Oikealla = Viestien lukuruutu oikealle
  • Alhaalla = Viestien lukuruutu keskellä alhaalla
  • Piilota = Lukuruutua ei näytetä.

4. Valitse ”Tallenna”