Verkkotunnuksen yhteystietojen muuttaminen

Verkkotunnuksen yhteystiedot tulee pitää ajantasalla verkkotunnusrekisterissä. Erityisen on tärkeä pitää sähköpostiosoite ajantasalla, sillä sitä käytetään verkkotunnuksen siirtämiseen palveluntarjoajalta toiselle ja omistajuuden muutoksien yhteydessä,

FI-verkkotunnuksen omistajuudenmuuutokset yritykseltä toiselle (Y-tunnus vaihtuu) tai henkilöltä toiselle (Henkilötunnus vaihtuu) tehdään asiakaspalvelumme kautta. Veloitamme tästä muutoksesta hinnastomme mukaisen toimenpidemaksun uudelta omistajalta. Muut yhteystiedot voi päivittää asiakashallintamme kautta.

Yhteystietoja voi muuttaa kirjautumalla palveluiden hallintaan. Hallinnasta valitse pudotusvalikosta Muokkaa yhteystietoja verkkotunnuksen nimen vierestä jonka haluat muuttaa.

Yhteystietoja voi muuttaa kirjautumalla hallinnastamme.

Nyt voit syöttää verkkotunnuksen uudet yhteystiedot sivulle ja tallentaa Tallenna muutokset -painikkeella. Yhteystietojen päivitys kestää hetken aikaa tallentuessa verkkotunnusrekisteriin.

Sähköpostiosoitteen vaihtaessasi (muissa kuin fi-verkkotunnuksissa) saat Asciolta sähköpostiviestin, jossa pyydetään vahvistamaan sähköpostiosoitteesi.