Verkkotunnuksen siirto Godaddyltä Planeettaan

Godaddyltä voit siirtää verkkotunnuksen (domainin) palveluumme, kunhan verkkotunnus on siirtokelpoinen, eli

  • Verkkotunnus on rekisteröity vähintään 60 päivää ennen tätä päivää ja on ollut rekisteröitynä Godaddyllä vähintään 60 päivän ajan.
  • Verkkotunnuksen yhteystietoja ei ole muutettu 60 päivän aikana.
  • Verkkotunnus ei eräänny 7 päivän aikana. Uusithan verkkotunnuksesi Godaddy:llä tätä ennen.Verkkotunnuksen siirrosta meille veloitetaan siirtomaksu. Siirtomaksun suuruus riippuu verkkotunnuspäätteestä. Siirtomaksulla uusimme verkkotunnuksesi1 vuodella eteenpäin.

Siirtolukon avaus ja siirtoavaimen hakeminen Godaddyn hallinnasta

Kun olet varmistanut, että verkkotunnuksesi on siirtokelpoinen, voit hakea siirtoavaimen Godaddyn hallinasta.

Kirjautumisen jälkeen valitser Verkkotunnukset -kohdasta Hallitse kaikkia, joka avaa sivun kaikista rekisteröimistäsi domaineistasi Godaddy:n hallinnassa. Valitse sivulta verkkotunnuksesi, jonka haluat siirtää palveluumme.

Tarkista nyt verkkotunnuksesi yhteystiedot ovat ajantasalla ja sähköpostiosoite on toimiva. Se on erityisen tärkeä, että sähköpostiosoite on toimiva ja pystyt lukemaan sitä. Mikäli päivität tässä vaiheessa yhteystietoja, verkkotunnuskesi asetetaan siirtolukko 60 päivän ajaksi ja sen jälkeen voit jatkaa siirtoa meille.

Tämän jälkeen hae siirtoavainta valitsemalla Hanki valtuutuskoodi

Tämän jälkeen hae siirtoavainta valitsemalla Hanki valtuutuskoodi. Tämä lähettää siirtoavaimen sähköpostiisi. Mikäli et saa 24 tunnin kuluessasi siirtoavainta sähköpostiisi, varmista että yhteytietosi on oikein domianisi yhteystiedoissa ja tarkista ettei siirtoavaimesi ole joutunut sähköpostisi roskapostikansioon. Lisäohjeita Godaddy: ohjesivuilta.

Verkkotunnuksen siirtäminen Planeettaan

Kun sinulla on siirtolukko avattu ja siirtoavain hallusasi, voit siirtää verkkotunnuksesi meille tilauslomakkeen avulla. Syötä tilauslomakkeelle verkkotunnuksesi nimi, esimerkiksi Planeetta.fi.

Seuraavalla sivulla sinun tulee syöttää siirtoavain EPP-avain-kenttään. Nimipalvelin kenttään voit käyttää oletuksena meidän Planeetan nimipalvelimia, mikäli sinulla on meillä webhotellipalvelu tai nimipalvelu. Nimipalvelimia voi vaihtaa myöhemmin hallinnasta.

Jatka tilaustasi näytön ohjeiden mukaan ja kun siirtomaksu on maksettu niin domainisi siirto alkaa.

Saat sähköpostiisi viestin Planeetta Internet Oy:ltä (remider@ascio.com) otsikolla ”Tärkeää: Verkkotunnuksenne omistajasähköpostin vahvistus”. Tässä viestissä on linkki jota klikkaamalla vahvistat sähköpostiosoitteesi toiminnan. Tämä vahvistus tulee tehdä, jotta verkkotunnuksesi pysyy toiminnassa jatkossakin. Lisätietoa vahvistamisesta täällä.

Vahvista siirto Godaddy:n hallinnasta

Kirjaudu Godaddy-hallintaan ja valitse Verkkotunnukset kohdasta Hallitse kaikkia.

Valitse Verkkotunnukset-pudotus-valikosta Siirrot. Sinun verkkotunnuksesi pitäisi näkyä pian Lähteviä siirtoja vireillä-sivulla.

Valitse Verkkotunnukset-pudotus-valikosta Siirrot.

Kun domainisi näkyy listalla, valitse verkkotunnuksesi ja Hyväksy siirto.

Nyt siirto jatkuu automaattisesti ja saat Godaddy:ltä ilmoituksen verkkotunnuksesi siirrosta. Siirto vie tunnista joka 7 päivää riippuen verkkotunnuspäätteestä ja Godaddystä sekä meidän verkkotunnusrekistreröijästä.

Mikäli sinulla on kysyttävää verkkotunnussiirrosta tai tilasta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.