Verkkolevyn käyttöönotto – Windows 10

Jos et ole vielä luonut verkkolevyä varten tunnuksia webhotelliisi, tarkista ohjeemme käyttäjien luonnista.

Avaa Oma Tietokone ja paina tyhjään tilaan oikealla hiirennapilla, ja valitse Lisää verkkosijainti.

Avaa Oma Tietokone ja paina tyhjään tilaan oikealla hiirennapilla, ja valitse Lisää verkkosijainti.

Paina tässä ikkunassa Seuraavaa kunnes pääset tähän näkymään.
Kirjoita tähän https://omanimi.fi:2078 missä omanimi.fi on domainisi ja valitse Seuraava.

Kirjoita tähän https://omanimi.fi:2078 missä omanimi.fi on domainisi ja valitse Seuraava.

Täytä tähän verkkolevysi tunnukset ja paina OK.

Täytä tähän verkkolevysi tunnukset ja paina OK.

Voit lopuksi nimetä sijainnin.

Voit lopuksi nimetä sijainnin.

Verkkolevy näkyy nyt Oma Tietokone näkymässä.

erkkolevy näkyy nyt Oma Tietokone näkymässä.