Uudelleenohjaus toiselle sivustolle

Kaikissa webhotellipaketeissa ja nimipalvelupaketissamme on mahdollista tehdä uudelleenohjaus toiseen verkko-osoitteeseen. Uudelleenohjauksen avulla voit ohjata esimerkiksi example.org osoitteen example2.org -osoitteeseen.

Uudelleenohjauksen voit tehdä cPanel-hallinnasta. Valitse Domainit -> Uudelleenohjaukset.

Valitse uudelleenohjauksen tapa (301) pysyvä tai (302) väliaikainen uudelleenohjaus. Mikäli olet tekemässä pidemmän aikaista uudelleenohjausta, suosittelemme käyttämään 301-ohjausta (pysyvä).

Tämän jälkeen valitse domain-osoite, jonka haluat haluat ohjata johonkin toiseen osoitteeseen.

”/” kohdassa voit syöttää hakemistopolun mikäli ohjauksen halutaan koskevan hakemistoa.

Uudelleenohjaus kohteeseen -kohtaan syötä URL-osoite mihin ohjattava osoite halutaan ohjata. Valitse lopuksi Lisää, tallentaaksesi tekemäsi uudelleenohjauksen.

Uudelleenohjaus kohteeseen -kohtaan syötä URL-osoite mihin ohjattava osoite halutaan ohjata.

Monimutkaisemmat uudelleenohjaukset on mahdollista tehdä .htaccess-tiedostoon tiedostohallinnan kautta, public_html hakemistoon.