Usein kysytyt kysymykset irtisanomisesta

Mikä on palveluni irtisanomisaika?Voinko irtisanoa palveluni puhelimitse?
Olen irtisanonut palveluni, mutta en ole saanut siitä vahvistusta. Miksi?
Olen irtisanonut palveluni, mutta minulle on tullut uusi lasku. Miksi?


Mikä on palveluni irtisanomisaika?

Planeetta Internet Oy:n palvelut jatkuvat automaattisesti kestotilausperiaatteella, mikäli niitä ei ole irtisanottu sopimusehtojemme mukaisesti. Planeetta Internet Oy:n palvelut tulee irtisanoa kirjallisesti viimeistään yhtä kuukautta ennen uuden sopimuskauden alkua.


Voinko irtisanoa palveluni puhelimitse?

Irtisanomista ei voi tehdä puhelimitse, vaan se on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen irtisanominen@planeetta.fi.


Olen irtisanonut palveluni, mutta en ole saanut siitä vahvistusta. Miksi?

Irtisanomisien käsittelyaika vaihtelee, joten tämä voi olla yksi syy. Planeetta Internet Oy lähettää aina vahvistuksen irtisanomisesta, kun irtisanominen on lähetetty meille sähköpostitse osoitteeseen irtisanominen@planeetta.fi. Myös muihin asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteisiin toimitetut irtisanomiset välitetään eteen päin irtisanomisjonoon ja niihin vastataan aina.

Mikäli et ole saanut vahvistusta irtisanomiseen viikon sisällä irtisanomisen lähettämisestä, ole yhteydessä meihin.


Olen irtisanonut palveluni, mutta minulle on tullut uusi lasku. Miksi?

Joskus irtisanomisen käsittely ja laskun lähettäminen saattavat mennä päällekkäin. Ole yhteydessä Planeetta Internet Oy:n laskutukseen, niin hyvitämme laskun.

Huomioithan, että vain kirjallinen irtisanominen kelpuutetaan. Kaikki irtisanomiset arkistoidaan Planeetta Internet Oy:n järjestelmään. Tarpeen vaatiessa ne löytyvät eri hakukriteereillä kuten asiakasnumerolla, verkkotunnuksella, palvelulla tai lähettäjän sähköpostiosoiteella.

Jos irtisanomista ei löydy, tulee asiakkaan osoittaa meille, että irtisanominen on lähetetty kirjallisena määräaikaan mennessä. Jos kirjallista irtisanomista ei ole tehty, tulee  asiakkaan maksaa uusi lasku, jonka jälkeen irtisanominen astuu voimaan automaattisesti sopimusehtojemme mukaisesti.