SQL Server- tietokantapalvelu – Mitkä portit pitäisi avata omassa palomuurissa, jotta SQL Server Management Studio- yhteys toimii?

Avaa TCP-portti 1433 sekä UDP-portti 1434 ulospäin lähtevälle liikenteelle. Muista, että palomuuri voi sijaita sekä reitittimessäsi että tietokoneessasi.

Huomaa, että myös palvelinympäristö on palomuurilla suojattu. Ohjeet palomuurin avaamiseksi on toimitettu sinulle tilausvahvistuksen yhteydessä.