Sähköpostilaatikon lisääminen – Apple Mail

Apple Mail on oletussähköpostiohjelma macOS-käyttöjärjestelmässä.

Avaa Omenavalikosta Järjestelmäasetukset -> Internet-tili.

Avaa Omenavalikosta Järjestelmäasetukset -> Internet-tili.

Internet-tilit -näkymässä valitse + (Lisää) -> Lisää muu tili

Internet-tilit -näkymässä valitse + (Lisää) -> Lisää muu tili

Valitse tilin tyypiksi Mail-tili.

Valitse tilin tyypiksi Mail-tili.

Syötä nimesi, sähköpostiosoitteen ja salasana.

Syötä nimesi, sähköpostiosoitteen ja salasana.

Mikäli sähköpostiohjelma ei tunnista sähköpostiasetuksia automaattisesti, tulee syöttää saapuvan että lähtevän postin palvelin manuaalisesti. Korvaa omadomain.fi omalla domainillasi.

Mikäli sähköpostiohjelma ei tunnista sähköpostiasetuksia automaattisesti, tulee syöttää saapuvan että lähtevän postin palvelin manuaalisesti

Nyt sähköpostitili on lisätty. Vahvista vielä OK niin Apple Mail aloittaa sähköpostien lataamisen.

Nyt sähköpostitili on lisätty. Vahvista vielä OK niin Apple Mail aloittaa sähköpostien lataamisen.