Sähköpostilaatikon lisääminen – Androidille

Android-älypuhelimille on saatavilla useita eri sähköpostiohjelmia ja ohjeet voivat tästä syystä vaihdella eri puhelinten välillä. Tässä ohjeessa käydään läpi miten saat sähköpostin määritettyä Gmail-sähköpostiohjelmaan, joka on saatavilla Google Play-sovelluskaupasta. Useimmissa Android-puhelimissa tämä on jo esiasennettuna.

Avaa Gmail-sovellus ja sen valmikosta Asetukset -> Lisää-tili.

Määritä sähköposti näkymästä valitse Muu.

Määritä sähköposti näkymästä valitse Muu

Tämän jälkeen syötä sähköpostiosoitteesi.

Seuraavalla sivulla valitse sähköpostilaatikon tyypiksi IMAP ja Seuraava.

Tämän jälkeen syötä sähköpostiosoitteesi.

Tämän jälkeen määritä Saapuvan sähköpostipalvelimen asetukset. Saapuvan sähköpostipalvelimena meillä on mail.omadomain.jotain (Korvaa omadomain.jotain omalla domainillasi).

Tämän jälkeen määritä Saapuvan sähköpostipalvelimen asetukset.

Seuraavalla sivulla määrität vastaavanlaiset lähtevän postin asetukset korvaten omadomain.jotain omalla domainillasi.

Nyt sähköposti on lisätty puhelimeesi.