Sähköpostien asennusohjeet

Klikkaa tästä luettelo yleisimmistä eri operaattoreiden lähtevien postien palvelimista.

Kun otat käyttöösi Sitefactoryn jälleenmyymän Bittigurun sähköpostin, saat aikaisempaan sähköpostiosoitteeseesi kaikki tunnukset yhdessä paketissa sekä lyhyet ohjeet postin käyttöönottamisesta.

Tyypillisesti sähköposti käyttöönottamiseksi erilliseen sähköpostiohjelmaan tai mobiilipäätelaitteeseen tarvitaan seuraavia tietoja:

– Sähköpostitilin nimi (=koko sähköpostiosoitteesi sellaisenaan)
– Salasana
– Saapuvan postin palvelin
– Lähtevän postin palvelin

Outlook, Entourage, Live Mail ym.

– Valitse Työkalut (Tools) -valikosta kohta Tilit… (Accounts…)
– Lisää uusi sähköpostitili (Lisää / Add)

Syötä tarvittavat tiedot:

– Oma nimi
– Sähköpostiosoite

Palvelimien nimet (Server names)

– Palvelin on tyyppiä POP3
– Sisääntulevan postin palvelin (incoming mail): mail.sitefactory.fi tai mail2.sitefactory.fi, riippuen asetuksistasi
– Lähtevän postin palvelin (SMTP): käyttämänne internet-yhteyden tarjoajan lähtevän postin palvelin ellei käytössänne ole Bittigurun autentikoivan postin palvelua.
– Sähköpostitilin nimi pitää vielä erikseen vaihtaa kokonaiseksi sähköpostiosoitteeksi (yleensä esim. Outlookin eri versiot ehdottavat tilin nimeksi pelkästään sähköpostiosoitteen alkuosaa)

– Posti on hyvä testata lähettämällä itselleen sähköpostia. Tällöin posti kiertää sekä lähtevän että saapuvan postin palvelimen kautta.

Sitefactoryn kautta tulevat sähköpostipalvelut sisältävät aina roskapostisuodatuksen ja virussuodatuksen.