Roskapostisuodatuksen poisto Microsoft Outlook -ohjelmasta

Monissa Outlook-versioissa on käytössä automaattisesti roskapostiviestien lisäsuodatus, tämä aiheuttaa välillä Outlookin toimesta väärien viestien joutumista roskapostikansioon.

Toiminnon voi kääntää pois päältä seuraavasti, esimerkkikuvat ovat Microsoft Outlook 2010 -ohjelmasta.

1. Mene home-välilehdessä kohtaan ”junk” ja valitse alasvetovalikosta ”Junk email options”

2. Avautuvasta valikosta voi valita haluamansa toimintatavan, ympyröitynä on valinta joka poistaa filtteröinnin käytöstä Outlookin puolelta.

Valinnan jälkeen klikkaa ”Apply” ja tämän jälkeen ”OK”

Huom: Outlookin suodatuksen poisto ei vaikuta palvelimella tapahtuvaan roskapostisuodatukseen.