PHP-asetuksien ja -lisäosien muuttaminen

Voit vaihtaa PHP:n käyttämiä lisäosia (moduuleja) ja tärkeimpiä asetuksia suoraan cPanel-hallinnasta. Tarvittaessa katso ohjeet cPaneliin kirjautumiseen.

Ensiksi siirry ominaisuuteen Ohjelmisto -> Select PHP version

Ensiksi siirry ominaisuuteen Ohjelmisto -> Select PHP version

PHP-lisäosien valitseminen

Saat eteesi valinnan, jossa voit vaihtaa PHP-version haluamaksesi (tarkemmat ohjeet PHP-version vaihtaminen), tai voit valita PHP:n käytössä olevat lisäosat (moduulit). Rustittamalla haluamasi lisäosat saat ne välittömästi sivustollesi käyttöön.

Yleisimmät PHP:n lisäosiin liittyvät ongelmat ovat ettei mysqlnd, nd_mysqli tai nd_pdo_mysql lisäosia ole valittu esimerkiksi PHP-version päivityksen jälkeen.

Lisäksi suorituskyvyn kannalta suosittelemme että opcache-lisäosa on valittuna, sillä kyseisellä lisäosalla saadaan merkittävää parannusta suorituskykyyn.

PHP-asetusten muuttaminen

Voit vaihtaa tärkeimpiä PHP-asetuksia valitsemalla tässä näkymässä oikeasta yläkulmasta valinnan Switch to PHP options.

Voit vaihtaa tärkeimpiä PHP-asetuksia valitsemalla tässä näkymässä oikeasta yläkulmasta valinnan Switch to PHP options.

Seuraavassa näkymässä voit muuttaa PHP:n asetuksia. Asetukset tulevat heti voimaan. Tekstisyöttökentissä vahvistat muutoksen painamalla hiiren nappia kentän ulkopuolella.

Seuraavassa näkymässä voit muuttaa PHP:n asetuksia.