Miten voin esikatsella sivuston ennen julkaisua

Sivuston esikatseleminen ennen sivuston julkaisua on mahdollista ip-osoitteesta ja käyttäjätunnuksesta koostuvasta osoitteesta.

Esimerkikiksi www.kehityssivusto.fi -nimisen sivuston esikatseluosoite voi olla esimerkiksi jompi kumpi seuraavista:
http://185.179.116.152/~omanimif
http://185.179.116.153/~omanimif

Oman sivustosi käyttäjätunnuksen ja ip-osoitteen saat selville kun kirjaudut hallintaan
Valitset Palvelusi

Valitse palvelusi

Klikkaat hallitse tuotetta

Kirjautuminen cPanel-hallintaan

Klikkaat cPanel-hallinta

Klikkaat cPanel-hallinta

Cpanelissa tarvittavat tiedot näet oikessa reunassa General Information talukon kohdissa:
Current User: omanimif
Shared IP Address: 185.179.116.152

Cpanelissa tarvittavat tiedot näet oikessa reunassa General Information talukossa

Huomaathan, että sivuston selaaminen salatussa muodossa aidolla sertifikaatilla on mahdollista vasta kun sivustoa käytetään oikean osoitteen kanssa.

sivuston selaaminen salatussa muodossa aidolla sertifikaatilla on mahdollista vasta kun sivustoa käytetään oikean osoitteen kanssa.

Mikäli kuitenkin halua selata sivustoa https muotoisessa osoitteessa: https://185.179.116.152/~omanimif, niin se on mahdollista.

Tällöin sinun tulee hyväksyä esimerkiksi Chrome selaimen varoitukset ”Yhteytesi ei ole salattu” ja sinun tulee klikata Lisäasetukset
ja sen jälkeen siirry sivustolle.