Laskujen maksaminen verkkomaksulla

Näet kaikki avoimet laskut ja maksuhistorian Laskuni-sivulla kirjautumalla hallintaamme.

Valitse listauksesta maksettava avoinna oleva lasku.

Valitse listauksesta maksettava avoinna oleva lasku.

Valitse maksutapa. Voit valita maksutavaksi korttimaksun, verkkomaksun tai Paypalin.

Maksaessasi tilisiirrolla, muista käyttää laskussa annettua viitenumeroa.

Suosittelemme maksamaan Maksukortilla, Verkkomaksuna tai Paypalilla.

Palvelusi uusitaan vasta kun maksu on kirjautunut tilillemme. Verkkomaksussa suoritus kirjautuu tilillemme välittömästi, kun tilisiirrossa kirjautuminen voi kestää useita pankkipäiviä.

Klikkaa Maksa heti -painiketta.

Klikkaa Maksa heti -painiketta.

Valitse sopivin verkkomaksutapa.

Valitse sopivin verkkomaksutapa.

Muista varmistaa, että palaat aina takaisin maksamisen jälkeen palveluumme, jotta maksusi kirjautuu myös järjestelmäämme.

Vinkki: Saat sähköpostiisi ilmoituksen avoimesta laskusta aina vähintään 14 päivää ennen eräpäivää. Varmista että asiakastiedoissa on sähköpostiosoite jota luet päivittäin.